Els alumnes d’Agora van presentar els seus projectes científics

Si hi ha una cosa que omple d’orgull als pares, és veure els seus fills assolir diferents fites al llarg de la seva vida, sigui en el context esportiu, artístic o acadèmic. Agora International School Andorra no va deixar passar l’oportunitat d’obrir les seves portes perquè els seus estudiants poguessin presentar els diferents projectes científics.

Fotos: César Vidal

Dia de projectes científics Agora International SchoolLes aules del cicle de primària de l’Agora International School Andorra es van convertir en sales de presentacions científiques, en el marc del Science Projects’ Day organitzat pel col·legi, el passat 19 de febrer. Desenes de pares i mares van ser testimonis de les mostres que els seus nens van preparar per a l’ocasió.

Les rialles, la vergonya, l’entusiasme i també una mica de por, van envair els cossos dels més menuts en veure’s en una situació poc habitual: exposar els seus treballs escolars davant dels seus companys d’estudis i els seus pares. Malgrat la natural tensió, tots ells van fer gala dels seus coneixements de la millor manera possible i van dibuixar somriures en les cares de tots els assistents. Els aplaudiments tampoc no van faltar.

Nens a la presentació del Dia de projectes científics Agora International SchoolEl Science Projects’ Day de l’Agora International School fa part del currículum internacional del cicle de primària i té com a objectiu potenciar el perfil de bon comunicador de l’alumne. S’anima els alumnes a realitzar presentacions i debats, la qual cosa també els porta a investigar i a estar informats. Aquest acte també contribueix a enfortir els lligams entre la institució, els alumnes i les famílies, un triangle fonamental per a aconseguir la millor educació.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.