(+Fotos) 12è Saló de la Gent Gran: Un espai intergeneracional i de comunitat

El Comú d’Escaldes-Engordany ha acomiadat avui la dotzena edició del Saló de la Gent Gran, en el qual aquest col·lectiu va poder gaudir de tota mena d’activitats i serveis com ara massatges, tractaments de cura de la pell, sessions fotogràfiques i molt més. La cita s’ha reprès després de l’aturada ocasionada per la pandèmia de la Covid-19.

Fotos: César De Pablos

Saló de la gent gran a Escaldes-EngordanyEl 12è Saló de la Gent Gran ha estat tot un èxit. Així ho han constatat i expressat diferents persones que han acudit al llarg del 4 i el 5 de setembre a la sala del Prat del Roure, on divuit expositors han presentat tota mena de serveis, activitats i productes per a la gent gran del Principat.

Saló de la gent gran a Escaldes-EngordanyA diferència d’anys anteriors en què la cita s’estenia durant un dia sencer, la d’enguany s’ha dut a terme entre dues mitges jornades, amb una sèrie de propostes que no només han estat orientades a satisfer les necessitats de la gent gran, sinó també a donar a aquestes persones la possibilitat de compartir una estona gratificant amb els seus cuidadors i famílies.

La cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, va fer el tall de cinta inaugural i va visitar cadascun dels estands

Així, entre sessions de maquillatge, balls, actuacions musicals, xerrades i tallers, la generació d’edat més avançada s’ho ha passat d’allò més bé amb persones una mica més joves, en concordança amb l’objectiu que s’ha plantejat el Saló de la Gent Gran per a aquesta edició: connectar amb diferents generacions. D’aquesta manera, expressaven les autoritats comunals, s’han pogut trencar estereotips i trobar punts d’unió i comunitat entre les persones que hi han assistit.

Saló de la gent gran a Escaldes-EngordanyDona Secret ha estat present

Entre les divuit empreses i entitats participants, Dona Secret ha alçat la seva bandera. Al Prat del Roure, el nostre grup editorial hi ha presentat els diferents números de la revista de capçalera, així com altres novetats audiovisuals com ara el documental ‘Andorra és cultura’ i diferents programes pilots relacionats amb la gastronomia.

Saló de la gent gran a Escaldes-EngordanyAquestes i altres novetats es podran veure a la Fira d’Andorra la Vella, que tindrà lloc a l’envelat del Parc Central des del 27 al 29 d’octubre.

Troba moltes més fotos aquí

12è Saló de la Gent Gran: Un espai intergeneracional i de comunitat