140 nous batxillers de l’Escola Andorrana

Un total de 140 nois i noies de l’Escola Andorrana de Batxillerat van viure un moment important en la seva vida d’estudiant: la graduació. Una festa que va aplegar més de 900 persones al Centre de Congressos de la capital.

Graduació de l'escola andorrana de batxillerat
Foto: Nelly Dedea

Les noies vestides de festa, moltes amb vestits llargs, i els nois amb americana i alguns amb corbata, tothom anava mudat per rebre el seu diploma de batxillerat. Era un gran dia per als 140 estudiants de l’Escola Andorrana de Batxillerat, que ja a la tardor s’aniran incorporant a les seves universitats respectives. Tal com va dir el ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, “marxeu, us formeu i després torneu, perquè Andorra us necessita a tots”.

l’Escola Andorrana de Batxillerat
Foto: Nelly Dedea

Dolors Carmona: “A partir d’ara vosaltres sereu els protagonistes del repte de la universitat”

L’acte va començar amb unes paraules de Dolors Carmona, directora del centre, que es va adreçar als presents fent un símil entre els estudis i el món del cinema, “hem compartit una pel·lícula i avui és el darrer capítol de la sèrie. Fins ara els vostres pares eren els protagonistes, però a partir d’ara us tocarà assumir aquest paper a tots vosaltres amb el repte de la universitat”. El ministre Jover va voler felicitar els 140 nous batxillers d’aquesta 22ena promoció de batxillerat de l’Escola Andorrana i els va animar a seguir treballant.

Autoritats a la graduació de l’Escola Andorrana de Batxillerat
Foto: Nelly Dedea

En total van ser 8 grups de graduats que havien estudiat batxillerat científic, econòmic, artístic o lingüístic.

Gaudeix de totes les fotos d’aquesta graduació al nostre Facebook.
Foto: Nelly Dedea