La Borda del Pi va acollir la Festa Solidària per als Petits Valents

La Borda del Pi, a Canillo, va acollir per primera vegada la festa solidària “Petits Valents” per recaptar fons per als Petits Valents de l’hospital Sant Joan de Déu, concretament per a la investigació sobre els càncers infantils.

Aquesta jornada, organitzada per iniciativa privada de la propietat de Borda del Pi i amb el suport inicial d’alguns pares de l’escola Andorrana de Canillo i del Grupo Nueva Era Restauración, i a la qual s’hi van adherir d’altres col·laboradors, empreses privades, pares i voluntaris, sense els quals l’organització no hagués estat possible.

Mini futbol nens Borda del Pi
Foto: Nelly Dedea

La festa es va celebrar durant la tarda del diumenge, 17 de juny, des de les 3 fins a les 8 del vespre. Eva Palmitjavila (Casa Som) a banda de cedir els espais i conjuntament amb els seus col·laboradors van treballar de valent per tal de garantir l’èxit del projecte.

Els participants va poder gaudir de nombroses activitats com ara tallers per a petits i grans de (manualitats, pasta fresca, disfresses, polseres Candela, cuina llaminera i pintacares, “photobooth”, cotxes amb pedals, bicicletes elèctriques, bugies, jocs en anglès, futbolí, disfresses, exhibició de bicicletes de trial i de dansa, masterclas de dansa i futbol, entre altres activitats.

Llit inflàble nens jogant
Foto: Nelly Dedea

A banda de les accions recreatives, hi havia zones de relaxació on el públic assistent podia maquillar-se i pentinar-se o fer una sessió de reflexologia podal i ioga.

A més a més, l’espai oferia corners alimentaris per fer oferir una experiència culinària completa. El preu de l’entrada solidària era de 3€ per als nens i de 5€ per als adults. En total, van ser unes 350 persones que van prendre part a la jornada.

Eva Palmitjavila i el seu marit
Foto: Nelly Dedea

La iniciativa s’emmarca en el projecte iniciat per l’Escola Andorrana de Canillo i per la seva associació de pares, després que es diagnostiqués un tumor a una alumna i es decidís ajudar a la família.

El projecte va anar prenent forma com a iniciativa del centre i, a petició dels pares, l’objectiu es va centrar en fer difusió del tipus de tumor, de la seva detecció i es va voler que els fons recaptats anessin cap a la Fundació Sant Joan de Déu, concretament al departament d’investigació del càncer infantil.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Dolços i nens
Foto: Nelly Dedea