No+Vello, líder mundial en depilació, s’instal·la a la Seu

El centre de depilació No+Vello està situat al carrer Sant Joan Baptista La Salle, 58 i forma part de la gran família de la marca, present en 16 països i que compta amb més de mil centres arreu del món i un milió de clientes i clients.

Façana No+Vello a la Seu
Fotos: No+Vello

A No+Vello ofereixen tractaments de qualitat al millor preu, amb tarifa plana unisex. Compten amb els equips de depilació més ràpids i potents del mercat. El làser Díode de No+Vello és el més efectiu en la majoria de tractaments de depilació perquè penetra a major profunditat que altres tipus de làsers, com l’Alexandrita, i permet treballar sobre pells bronzejades.

Recepció No+Vello
Fotos: No+Vello

El tractament de depilació Làser Díode és eficaç, ràpid, segur i indolor en tots els tipus de pell i color de pèl. Disposen del sistema Fusió, que combina les tecnologies Làser de Díode i IPL SHR per obtenir els millors resultats.

Estantería No+Vello
Fotos: No+Vello

A No+Vello compten amb els equips de depilació més ràpids i potents del mercat

A més a més, al centre No+Vello de la Seu d’Urgell, realitzen altres tractaments com les neteges facials amb ultrasò i fotorejoveniment. L’ultrasò és una de les tecnologies més innovadores en el sector de la bellesa, que aconsegueix fer una neteja facial en profunditat eliminant les impureses de la pell sense agredir-la. No té necessitat de productes químics, elimina les cèl·lules mortes i reactiva la circulació a la zona estimulant la formació de col·lagen i la regeneració cel·lular. Pel que fa al rejoveniment facial, al centre són especialistes.

Sala de depilació No+Vello
Fotos: No+Vello

Es treballa a partir del calor que transmet la llum, que provoca la creació de nou col·lagen i elastina en la dermis aconseguint un engrossiment de la pell des de l’interior. Atenua les arrugues i línies d’expressió, defineix l’oval facial, unifica el to, aporta lluminositat a la pell i té efecte tensor. En definitiva, proporciona un aspecte rejovenit i saludable. A No+Vello és possible lluir un cutis més jove sense dolor, sense cirurgia làser i amb excel·lents resultats en poques sessions.

Fotos: No+Vello