Escaldes-Engordany, 40 anys d’història

El 40è aniversari de la creació de la parròquia d’Escaldes-Engordany es va viure al ritme de la música, el teatre i la dansa. Una monumental paella va tancar els actes de celebració.

► Fotos: Concert de l’Orquestra Bugatti

Una entranyable exposició de fotografies agrupades sota el títol “Escaldes-Engordany 1978. El procés de creació d’una parròquia”, va obrir els actes commemoratius dels 40 anys d’Escaldes-Engordany com a parròquia.

Orquestra Bugatti a Escaldes-Engordany
Foto: Nelly Dedea
► Fotos: Liceu a la Fresca al Prat del Roure

Deu plafons amb fotografies històriques dels darrers 40 anys i explicacions sobre l’evolució històrica, al passeig de l’Arnaldeta, al costat del Prat del Roure, van ser contemplats per nombroses autoritats i també d’excònsols de la parròquia. La cònsol major, Trini Marín, va manifestar que “és un honor” ser la cònsol l’any que se celebra aquesta efemèride.

Liceu A La Fresca
Foto: Nelly Dedea
► Fotos: Arrossada Popular d’Escaldes-Engordany

El mateix dia 14 es va celebrar el concert “La més bella Pubilla d´Andorra” sota la direcció de Juanma Casero, amb un quartet de corda de l’Onca format per Alexandre Arajol, Elias Porter, Laia Capdevila i Mireia Planas.

Arrossada Popular Escaldes
Foto: César De Pablos
► Fotos: Concert de Michael’s Legacy

També hi van prendre part els actors Irina Robles i Joan Hernández i unes parelles dansaires de l´Esbart Santa Anna. També es van projectar imatges, amb un recull d’aquestes quatre dècades d’Escaldes, seleccionades per Àlex Tena.

Michael's legacy
Foto: Nelly Dedea