Maserati Andorra presenta les edicions especials del Nerissimo

El passat dissabte, dia 16 de juny, Maserati Andorra va presentar, a l’Aqualounge d’Anyós Park, una edició especial del Maserati Nerissimo en les tres versions en què la firma italiana ha decidit incorporar aquests acabaments, el Ghibli, el Quattroporte i el Levante.

Cotxe Maserati
Foto: Nelly Dedea

Sens dubte, el color negre és la característica que identifica aquesta versió, però també els detalls Black Chrome en diferents parts de la carrosseria. Pel que fa a l’interior, també han apostat pel color negre, oferint els seients amb calefacció, els vidres tintats i una cortina para sol elèctrica a la part de darrere, en el model Ghibli.

Empleats del Grup Becier
Foto: Nelly Dedea

En el Maserati Quattroporte, l’acabament interior ha estat el Black Piano, amb vidres tintats, càmera al darrera, porta del maleter elèctrica i sistema HomeLink i funció Keyless Entry, a les portes del darrere. Pel que fa al Levante, disposa de seients amb calefacció, climatitzador automàtic a quatre zones, pedals elèctrics i sistema Easy Entry.

Presentació de Cotxes Maserati
Foto: Nelly Dedea

Sens dubte, tres meravelles de cotxes, que el nombrós públic assistent a la presentació va poder gaudir en un marc incomparable i ambientat amb bona música i uns exquisits còctels, així com una línea exclusiva de productes com ara roba, calçat o perfum d’Ermenegildo Zegna.

Ermenegildo Zegna a presentació Maserati
Foto: Nelly Dedea

Però, si no vàreu tenir l’oportunitat de poder assistir a l’acte, encara podeu provar-los al concessionari oficial Maserati, ubicat a l’Av. d’Enclar, 148; Santa Coloma, Andorra.

Gaudeix de totes les fotos d’aquesta presentació de Maserati al nostre Facebook.
Convidats a la presentació de Maserati
Foto: Nelly Dedea