Més de 200 persones a la Festa de Nadal de la gent gran d’Andorra la Vella

El comú de la capital va organitzar un berenar, un ball i una rifa solidària per recaptar fons per a la campanya d’RNA “Cap infant sense joguina”, en el marc de la Festa de Nadal per a la gent gran. Es va comptar amb la col·laboració de la Penya Blaugrana.

Dones ballant a la festa de nadal de la gent gran
Foto: César De Pablos

La cònsol major, Conxita Marsol, va donar la benvinguda als assistents a la festa amb un parlament en el qual va fer balanç de les accions del comú de cara al col·lectiu de les persones grans, com que aquest any s’han iniciat les subvencions destinades a sufragar parcialment les despeses dels viatges programats per l’Associació de la gent gran d’Andorra la Vella.

Autoritats Comú d'Andorra la Vella i Penya Blaugrana
Foto: César De Pablos

També va posar l’accent en el fet que la gent gran de la parròquia és molt activa, tal com ho demostra el nombre de participants als cursos i tallers proposats pel comú. Aquest any s’han superat les 400 inscripcions per unes activitats que segueixen més de 250 persones jubilades.

Padrins d'Andorra la vella
Foto: César De Pablos

Les més de 200 persones que van participar a la festa que es va celebrar al Centre de Congressos d’Andorra la Vella van gaudir d’un berenar i d’un ball de tarda. També es van sortejar pernils entre els posseïdors dels números d’una rifa, la recaptació de la qual es va destinar íntegrament a la campanya solidària “Cap nen sense joguina” promoguda pel locutor de Ràdio Nacional d’Andorra, Òscar Royo.

Padrins d'andorra la vella a la festa de la gent gran
Foto: César De Pablos

Alhora el Comú va recollir el xec de la Penya Blaugrana que col·labora amb sufragar les despeses dels balls de tarda i el desplaçament de les persones grans amb mobilitat reduïda que viuen a residències de la parròquia.

Troba totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

 

democrates 2023