Kao Soldeu, la Xina més exquisida arriba a Andorra

La cuina xinesa amb el toc personal del prestigiós xef Josep Maria Kao i de Nathan Minguell, es va revelar amb tota la seva força i glamur en el còctel privat de Nadal del Kao Soldeu, el restaurant que acaba d’obrir portes a l’hotel Park Piolets Mountain Hotel & Spa.

Mireia Maestre i Joan Requena a Kao
Foto: Nelly Dedea

“Estic molt content d’haver obert un nou establiment a Andorra, al Park Piolets, us dono la benvinguda i ara jo em dedicaré a treballar, que és el que millor sé fer”, així començava la seva intervenció Josep Maria Kao, davant d’un selecte grup de convidats que va acudir a Soldeu per descobrir un nou estil de cuina xinesa, tot i que molts d’ells ja són clients habituals dels establiments de la família Kao a Barcelona.

Xef Josep Maria Kao a Andorra
Foto: Nelly Dedea

Per la seva part, Jordi París, director general del grup Park Piolets es va adreçar als assistents en nom de la propietat, la família Mora, per agrair la seva presència al còctel privat de Nadal.

Un selecte grup de convidats va acudir a Soldeu per descobrir un nou estil de cuina xinesa

Convidats exclusius a Kao Soldeu Andorra
Foto: César De Pablos

Els convidats van poder tastar la cuina xinesa més exquisida amb la marca de la casa Kao, com les ostres amb coriandre i vinagreta de soja, Wan Tun de llagostins, jarret de vedella amb salsa Hong Sao, costella de porc amb salsa Sweet Chili, els famosos Dim Sum de llagostins amb salsa agredolça, i de carn amb salsa de tòfona, els Nems, l’inigualable ànec Pequín, i per acabar, un sorprenent ànec Mandarín, amb un toc cruixent extraordinari.

Degustació al KAO soldeu
Foto: Nelly Dedea

Als fogons, dos xefs molt actius, el Josep Maria Kao i el seu gendre, Nathan Minguell, un rostre molt televisiu ja que va ser sotscampió al programa Masterchef, mentre que a la sala, les germanes Meilan i Nayan Kao rebien els convidats amb el somriure i una atenció exquisida. Una vetllada rodona i una digna estrena d’aquest nou establiment, entre setmana obert als vespres, mentre que els caps de setmana també serviran al migdia.

Troba totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Nathan Masterchef i equip KAO
Foto: César De Pablos