(+Fotos) 22DUO engeguen els micròfons i amplificadors de les Nits Obertes d’Ordino

El duet de versions, conformat pels músics Marina Prades i Oriol Padrós, van donar el tret de sortida de la 26a edició de les Nits Obertes d’Ordino, itinerari musical que ha programat sis recitals entre juliol i agost.

Fotos: César De Pablos

Nits obertes d'Ordino amb 22DUO

Marina Prades, vocalista i violinista, i Oriol Padrós, vocalista i guitarrista, són els músics que donen vida al duet de versions 22DUO, una agrupació molt fresca i atrevida que és capaç de fer gaudir els oients de qualsevol gènere musical.

Nits obertes d'Ordino amb 22DUO

Influenciats per la música clàssica i el jazz, els joves artistes van captivar els espectadors que van acudir al concert inaugural de la 26a edició de les Nits Obertes d’Ordino, celebrades, majoritàriament, a la plaça Major de la parròquia.

Nits obertes d'Ordino amb 22DUO

A aquell mateix indret, el 20 de juliol, la cantant sèrbia Maja Spencer, resident al Principat des del 1983, interpretarà les seves composicions en clau de jazz i soul, amb l’acompanyament del bateria Sergi Verdeguer, el guitarrista Carlos Lozano i el baixista Greg Aguiló. El 27 de juliol, el duo vent conformat per la flautista Ester Sánchez i el clarinetista Unai Gutiérrez ompliran de música els jardins de Cal Pal.

Nits obertes d'Ordino amb 22DUODesprés de les actuacions d’Electro Pentagrama i Old School, programades per al 7 i 10 d’agost respectivament, les Nits Obertes tancaran el pròxim 24 d’agost, també a la plaça Major, a les 21 hores.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

22DUO engeguen els micròfons i amplificadors de les Nits Obertes d’Ordino