Mossèn Pepe beneeix els vehicles en el marc del dia de Sant Cristòfol

Des de les 12.15 hores del passat 10 de juliol, desenes de conductors van passar per l’avinguda Verge de Canòlich, tot just al davant de l’església de Sant Julià i Sant Germà, per a rebre la benedicció, juntament amb els seus vehicles, de mans de mossèn Pepe Chisvert, una efemèride que es torna a celebrar amb motiu del dia de Sant Cristòfol.

Fotos: Dona Secret

Soldeu i Sant Julià de Lòria van ser les primeres viles del Principat en començar a beneir els cotxes i conductors, durant el dia de Sant Cristòfol, una efemèride molt arrelada entre els fidels andorrans que tampoc no deixen passar, ja que també van rebre una medalleta commemorativa amb la imatge del sant, que els protegirà durant tot l’any. També es va aprofitar l’ocasió per a poder participar amb una ofrena econòmica per ajudar l’església.

Quant a Laurèdia, els vehicles van desfilar per l’avinguda Verge de Canòlich, on els va rebre mossèn Pepe, a peu de l’església parroquial, qui es va mostrar molt satisfet per la tornada a la normalitat d’aquesta tradició, que va recuperar nivells d’afluència previs a la pandèmia de la Covid-19.

Encamp, Anyós, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany també es van sumar a les celebracions del dia de Sant Cristòfol, patró dels conductors, amb la concurrència de la feligresia de tot el país.