Emotiva commemoració dels 30 anys d’esports a Escaldes

Ahir al vespre es va celebrar el 30è aniversari dels esports d’estiu a Escaldes-Engordany i des del comú van voler que l’edició d’enguany fos molt especial.

30 Aniversari Esports Escaldes
Foto: Josep Segura

L’esdeveniment va començar amb la visita a una mostra fotogràfica al carrer, que mostra imatges dels esports d’estiu de totes les èpoques. La ubicació de la dita mostra està situada al carrer Veedors del Prat del Roure escaldenc i la pot visitar tothom que vulgui fer-ho.

Esports Escaldes-Engordany
Foto: Josep Segura

Seguidament, a la sala del Prat del Roure, es va projectar un vídeo resum d’aquests trenta anys d’història esportiva a la parròquia, on van intervenir tots els exconsellers d’aquesta activitat. La Cònsol Major, Trini Marín, va lloar la tasca feta durant molts anys i va prometre potenciar, encara més, aquestes activitats lúdic-esportives. L’edició d’enguany comptarà amb més de trenta activitats i hem de destacar algunes de noves com ara el campus de tir amb arc o les visites al Museu Thyssen. Aquestes activitats començaran el dia 2 de juliol i finalitzaran el 7 de setembre i seran en 10 torns de cinc dies per a infants i joves de 3 a 16 anys.

Gent al prat del roure
Foto: Josep Segura

Després de la projecció del vídeo, es va oferir un aperitiu al vestíbul de la mateixa sala, on es van retrobar molts dels monitors que han pres part d’aquesta activitat en algun moment d’aquests 30 anys, així com exconsellers i gairebé tot l’equip comunal, que van poder gaudir d’una altra exposició, en aquest indret d’objectes pertanyents a diferents èpoques i relacionats amb la dita activitat.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
30 anys d'esport Escaldes-Engordany
Foto: Josep Segura