(+Fotos) Abans del seu acomiadament definitiu, Marialluïsa fa parada a Andorra

 

La Cortinada va acollir el penúltim concert de la banda catalana, que després d’uns quants anys junts es retira dels escenaris. Fent un repàs de les cançons del seu darrer àlbum “Tinc al cor el que no trobo al cap”, el grup es va acomiadar del públic andorrà, que no es va voler perdre la seva primera i última actuació al país.  

Fotos: Xavi Pujol

El repertori de l’agrupació igualadina va incloure temes del seu darrer EP, i també algunes cançons reversionades dels seus dos àlbums anteriors. Amb “Tinc al cor el que no trobo al cap”, − un disc que, segons el guitarrista i cantant de la banda, Pau Codina, es pot interpretar com una dualitat entre el que diu el cor, però que el cap el contradiu, així com un cant d’amor per tancar el cicle  musical que el grup va començar fa uns anys−, Marialluïsa es va acomiadar d’Andorra, on va actuar per primera i última vegada.

L’adeu de la banda d’Igualada no suposa un allunyament definitiu de la música, sinó la separació artística dels integrants de la formació que, tot i que ja formen part d’altres agrupacions musicals, de cara al futur encapçalaran projectes per separat.

La presentació de la banda catalana al país forma part de la cinquantena d’activitats programades en el marc del programa les Nits d’estiu 2023, impulsat per la Taula de Museus d’Andorra. La iniciativa va començar fa més de 20 anys i va anar creixent tant en activitats com en organitzadors.

A la darrera edició de les Nits d’estiu als 2023 la performance va tenir un paper molt rellevant, amb propostes com ara De ferro i de fang i Affresco. El cartell també va incloure contingut històric, amb passejades per diferents pobles del país, així com diferents activitats vinculades a la gastronomia, i a l’aire lliure, amb cinema a la fresca.

(29/07/2023) ·Abans del seu acomiadament definitiu, Marialluïsa fa parada a Andorra