(+Fotos) Alento, una fusió de música i dansa captivadora

El Centre de Congressos d’Andorra la Vella va ser l’escenari de l’esperat espectacle Alento, el segon i últim acte de la Temporada MoraBanc Andorra la Vella 2023. Després d’haver presenciat la magistral actuació de la soprano nord-americana Sondra Radvanovsky, el 14 d’octubre passat, acompanyada del pianista Anthony Manoli, el públic andorrà va ser delectat, l’11 de novembre passat, amb una experiència única que combinà dansa i teatre.

Fotos: Xavi Pujol

Alento, una fusió de música i dansa captivadoraAlento va arribar a casa nostra de la mà del reputat coreògraf madrileny Antonio Najarro, conegut per la seva destacada carrera com a director del Ballet Nacional d’Espanya. La seva companyia de dansa va oferir una interpretació excepcional que va captivar l’atenció del públic des del primer moment. Amb moviments elegants i precisos, els ballarins van transmetre emocions i històries a través del seu art, creant una atmosfera única a l’escenari.

Alento, una fusió de música i dansa captivadoraUn dels elements més destacables d’Alento va ser la música en directe, una creació de l’hàbil compositor Fernando Egozcue. Les melodies enlluernadores d’Egozcue van fusionar-se amb la dansa, creant una simbiosi artística que va transportar l’espectador a un viatge emocional. La seva música, que coqueteja amb els ritmes del tango i el jazz, va enriquir encara més l’experiència, donant profunditat i vitalitat a cada moment de l’espectacle.

Alento, una fusió de música i dansa captivadoraL’elecció d’integrar música en directe va ser un encert, ja que va proporcionar una dimensió addicional a l’espectacle, permetent al públic no només veure sinó també sentir la intensitat de cada moviment.

Alento, una fusió de música i dansa captivadoraAmb aquest espectacle, va concloure amb èxit la Temporada MoraBanc Andorra la Vella 2023, demostrant una vegada més la riquesa cultural que aquesta iniciativa aporta a la vida cultural de la ciutat. Amb artistes de renom i propostes innovadores com ara Alento, la temporada ha deixat molt bones sensacions i grans expectatives de cara a l’edició de l’any vinent.