(+Fotos) El primer Momentum: Live in Andorra supera la prova

El passat 11 de novembre, Andorra va acollir el congrés Momentum: Live in Andorra, un esdeveniment anual d’inversió organitzat per Momentum Financial, una de les majors comunitats d’inversió espanyoles. Aquesta edició va tenir lloc a Unsquare, un nou espai multidisciplinari a la capital andorrana dissenyat per a acollir tota mena d’esdeveniments.

Fotos: Xavi Pujol

Momentum Live in AndorraAmb més de 100 persones presents i una audiència online que superava les 500 persones, aquest congrés va oferir una plataforma única per a la interacció, la discussió i l’aprenentatge en l’àmbit de la inversió, amb la presència de reconeguts experts en diferents àrees.

Momentum Live in AndorraEl Momentum: Live in Andorra es va iniciar el divendres 10 de novembre, a les 7 de la tarda, amb un seguit de diverses activitats destinades a fomentar el networking entre els assistents.

Momentum Live in AndorraL’endemà els participants van tenir l’oportunitat d’immergir-se en una sèrie de ponències i panells dirigits per alguns dels millors gestors de l’actualitat, com ara Marc Garrigasait, president i gerent d’inversió de Koala Capital Sicav, que va abordar el tema ‘Japan deep value’. Paco Lodeiro i Rodrigo Villanueva, per la seva banda, van presentar les seves ‘Tesis d’inversió’, mentre que Luis Torras, membre de la junta de Koala Capital Sicav, va convidar els presents a explorar la ‘Teoria i història del valor’.

Momentum Live in AndorraAdrian Díaz Marro va guiar als assistents a través de la ponència ‘De la micro a la macro a la Xina’. Alejandro Estebaranz va compartir la seva ‘Tesi d’inversió’; temes com ara la ‘Tributació de metalls preciosos’ van ser explorats per DragonOroPlata. Carlos Santiso, cap de divisió de Govern Digital, Innovador i Obert de l’OCDE, va presentar una altra ‘Tesi d’inversió’. Jose Ruíz de Alda i Jesús Sánchez León van tancar la jornada en liderar un debat sobre la ‘Situació del petroli’.

Momentum Live in AndorraL’esdeveniment va comptar amb el patrocini destacat d’Andbank Andorra, amb Carlos Aso, director general del Grup Andbank, com a encarregat d’inaugurar el cicle de ponències. Aquest suport va reforçar la importància i el prestigi del congrés, proporcionant una plataforma per a la col·laboració entre la comunitat financera i empresarial d’Andorra i els professionals espanyols de la inversió.

Gaudeix de moltes més fotos d’aquest esdeveniment aquí

El primer Momentum: Live in Andorra supera la prova