(+Fotos) Encamp pedala fort per a homenatjar Sepp Kuss

El ciclista de Jumbo-Visma i guanyador de La Vuelta 2023, Sepp Kuss, va sentir l’escalfor de la parròquia d’Encamp que, malgrat el fred del matí del passat 12 de novembre, no s’ho pensar dues vegades per sortir a pedalar en una activitat que el comú va organitzar per a congratular l’esportista resident pel seu assoliment esportiu en una de les proves ciclistes més prestigioses del món.

Fotos: César De Pablos · Comú d’Encamp/Estefania Gracia

Encamp pedala per a homenatjar Sepp KussLes activitats van començar de bon matí, a les 9.30 hores, amb una pedalada conjunta fins als Cortals d’Encamp, la qual va aplegar fins a uns seixanta ciclistes de tots els nivells i edats. Cal destacar que el campió de La Vuelta va arribar al punt de sortida minuts abans, la qual cosa va permetre que grans i petits s’emportessin un bon record a casa en forma de fotografia o d’autògraf per part de Sepp Kuss.

Encamp pedala per a homenatjar Sepp KussA les 12.00 hores, aproximadament, la plaça dels Arínsols va ser el punt de confluència en què els veïns, les autoritats i el mateix Kuss s’hi van trobar. Allà, els representants comunals van lliurar al ciclista un ram de flors i una il·lustració personalitzada creada per l’artista local Xavier Casals. La cònsol major, Laura Mas, juntament amb el conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot, i el ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, van ser els encarregats de presidir l’acte.

Encamp pedala per a homenatjar Sepp KussEn nom del comú d’Encamp, Mas va felicitar Sepp Kuss per la seva destacada actuació esportiva i va posar en relleu la satisfacció que genera el fet de tenir un esportista del seu calibre a la parròquia. Així mateix, Mas va subratllar el paper de Kuss com a “gran ambaixador” d’Encamp, ressaltant la seva col·laboració en esdeveniments esportius locals com ara la cursa Gran Fondo.

Encamp pedala per a homenatjar Sepp KussNino Marot, conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, va expressar la seva gratitud als participants de la pedalada i va elogiar la destacada trajectòria de Kuss al ciclisme, assenyalant que l’any 2023 ha estat definitivament “l’any de Sepp Kuss”. Va recordar les diverses victòries del ciclista, incloent-hi La Vuelta 2023 i altres fites notables com ara el segon lloc al Saitama Critèrium del Japó i la memorable victòria a la 15a etapa del Tour de France.

Encamp pedala per a homenatjar Sepp KussEl ciclista de Jumbo-Visma es va mostrar emocionat i agraït pel sentit homenatge rebut aquell diumenge, i va reconèixer sentir-se molt a gust a Encamp.

Gaudeix de moltes més fotos aquí:

Homenatge al ciclista Sepp Kuss