Àlex Machado, flamant campió de la Rok Cup de karting

El jove Àlex Machado es va proclamar campió del món de la Rok Cup de karting, al circuit italià de Lonato en la categoria Super Rok. La competició comptava amb 440 pilots de 79 països.

Per aconseguir el títol de campió del món, Àlex Machado va haver de  lluitar amb altres pilots internacionals, ja que la Rok Cup compta amb 440 pilots de 79 països i és una competició molt exigent. A més, el jove pilot andorrà va disputar la cursa en inferioritat de condicions, ja que s’estava recuperant d’una lesió al turmell. “Ha estat un any progressiu pel que fa al rendiment, cada vegada anàvem més ràpid i treballàvem millor amb l’equip” explica l’Àlex, que afirma que va arribar a final de temporada “amb un bon estat de forma i vam fer una final perfecta, va ser la carrera més important de l’any”, indica.

Podium Àlex Machado campió rok cup kartingEl cas és que Àlex Machado va ser el millor i més ràpid durant aquesta final internacional de Super Rok, el Campionat del Món oficial de la disciplina, disputat al South Garda Karting de la localitat italiana de Lonato del Garda (Brescia). “És el premi a la feina que hem fet durant tot l’any i a l’esforç que hi hem dedicat”, va afirmar el pilot, molt satisfet per haver aconseguit el triomf i que l’himne andorrà sonés a Itàlia, mentre pujava al graó més alt del podi. En una cursa de 20 voltes, Machado es va imposar amb un crono de 16’11”804 i va superar els italians Luca Bosco i Domenico Cicognini que van acabar segon i tercer, respectivament.

Pel que fa als objectius de cara al futur, l’Àlex afirma que “de moment no em marco cap objectiu, vull gaudir d’aquesta oportunitat que m’han donat, treballar més i millor i intentar guanyar el màxim de curses la temporada vinent”. Val a dir que abans d’aconseguir aquest campionat, l’Àlex havia estat campió d’Espanya i subcampió a les WSK (World Series Karting), entre d’altres guardons.