(+Fotos) Andorra, parada obligatòria del Block World Tour

Com a part de les activitats del Block World Tour, el restaurant Buda Gastro, ubicat a la capital andorrana, va acollir un sopar de networking entre patrocinadors, participants i conferenciants que van fer possible aquest congrés enfocat en la Blockchain.

Fotos: Dona Secret

Block World Tour

60 ponents, de diferents procedències, van protagonitzar un cap de setmana centrat en la tecnologia Blockchain, en el marc del Block World Tour, un cicle de conferències que, enguany, es va celebrar a la parròquia de Sant Julià de Lòria i que va comptar amb l’assistència de més de 450 participants.

Block World Tour

El Block World Tour, que continuarà el seu “viatge” a la ciutat de Cartagena, va ser ben rebut per Govern, especialment pel ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, que valora la iniciativa com “el reforç de l’estratègia, la feina que s’està fent i el posicionament que s’està duent a terme per ubicar Andorra com un referent d’aquesta nova economia digital”.

Block World Tour

En el marc d’aquesta cita internacional, es va celebrar un sopar de networking entre els diferents actors que van participar en aquest cicle. Patrocinadors, conferenciants i altres personalitats es van trobar al restaurant Buda Gastro, a Andorra la Vella, on, a banda de gaudir d’un deliciós càtering i una vetllada gratificant, van aprofitar aquella oportunitat per intercanviar experiències sobre l’ús i implementació de la tecnologia Blockchain, un dels aspectes contemplats per l’Executiu en la recerca de la diversificació econòmica a la qual aspira Andorra.

Block World Tour

Des de l’associació Andblockchain, organització que, amb el suport de l’associació M.I.T, va organitzar el Block World Tour,  es va remarcar que “Andorra és un atractiu internacional”, en el qual la Blockchain pot oferir solucions, no només quant a NFT, actius digitals, ciberseguretat, i traçabilitat, sinó també en altres temes d’alta rellevància com ara l’energia, el metavers, el gaming, els serveis financers i la sostenibilitat.

Gaudeix de totes les fotos d’aquesta trobada aquí:

Andorra, parada obligatòria del Block World Tour