(+Fotos) Belén Esteban aterra a River Centre Comercial

La popular col·laboradora de televisió espanyola va visitar, el passat 2 d’abril, les instal·lacions de River Centre Comercial, amb motiu de la presentació de la seva línia de productes alimentaris, Sabores de la Esteban. Desenes de fans de Belén van acudir-hi per saludar-la, fer-se fotos i fins i tot emportar-se un autògraf.

Fotos: Dona Secret

Belén Esteban a River Centre Comercial

Els gaspatxos, salmorejos, cremes de verdures i patates fregides de Sabores de la Esteban sempre han estat ben acollits pel Principat d’Andorra, segons ens va explicar Belén Esteban durant la seva visita al nostre país. “Estic molt contenta i em fa molta il·lusió ser a Andorra”, deia l’estrella de ‘Sálvame’, que es va aventurar en el sector empresarial i de l’alimentació ara fa un any.

River Centre Comercial és el primer establiment a presentar la nova línia de productes de Sabores de la Esteban

Productes de Belén Esteban a River Centre Comercial

River Centre Comercial és el primer establiment andorrà a posar Sabores de la Esteban en les seves instal·lacions. “Espero que a la gent d’Andorra els hi encantin”, va expressar la Esteban sobre els seus productes, que comencen a obrir-se pas en els mercats de Dubai, els Estats Units i, per descomptat, Espanya, amb una proposta que busca posicionar els valors de qualitat que caracteritzen la gastronomia del país veí del sud.

Belén Esteban compartint amb les seves fans
Bany de masses a River Centre Comercial

Després d’atendre als mitjans de comunicació, la mediàtica madrilenya va compartir un parell d’hores amb els seus fans, que es van aplegar a la planta baixa de River Centre Comercial. Hi havia persones de totes les edats, també famílies que havien vingut expressament des de Sabadell i Barcelona, amb la il·lusió de poder saludar l’estrella de televisió, que es va deixar estimar per tots els presents, als quals va obsequiar amb fotografies, autògrafs, abraçades i, fins i tot, vídeo-salutacions per a tot aquell que no va poder assistir-hi.

Belén Esteban

Carismàtica, propera, agradable, maca. Amb aquests qualificatius els presents van agrair el tracte càlid de la Esteban, que confessa estar afrontant un grandíssim repte per compaginar la televisió –ara amb la secció ‘Lo de Belén’–, una de les seves grans passions, amb la difícil tasca de dirigir una empresa. “M’agradaria que la gent separés el personatge de televisió de Belén Esteban del meu producte”, va manifestar, perquè, si bé reconeix ser molt estimada, és conscient que té molts detractors als quals convida a donar una oportunitat a Sabores de la Esteban.

Belén Esteban compartint una estona amb el seu públic

Del seu pas per Andorra, només té records positius, ja que el país és “superbonic i m’han tractat superbé”. I, encara sense saber si feia la broma o una confessió davant les càmeres, va deixar caure que “potser vinc a viure aquí com els youtubers”, tot just abans de revelar que es va trobar amb El Rubius, “un noi encantador i molt maco”, del qual, deia entre rialles, podria ser veïna en cas de mudar-se al Principat.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Belén Esteban aterra a River Centre Comercial