AOPA Andorra va celebrar un sopar de benvinguda per als seus socis

La celebració va tenir lloc al restaurant El Mussol, a Escaldes-Engordany, amb un menú específicament elaborat per a l’ocasió. AOPA Andorra, actualment, aplega una trentena de socis, entre propietaris d’aeronaus i aficionats de l’aviació.

Fotos: César De Pablos

Junta Directiva AOPA Andorra

El passat 16 de juny, l’AOPA Andorra (Aircraft Owner and Pilot Association) va donar la benvinguda als seus socis, amb una càlida vetllada marcada per un sopar. Familiars, amics, socis i aficionats de l’aviació van ser partícips d’una primera trobada que marca l’inici d’una sèrie d’activitats per promoure, preservar i representar els interessos de l’aviació general.

Carles Codó AOPA Andorra

Com no podia ser d’una altra manera, Robert Guirao, president de l’associació, va dedicar unes paraules de salutació i agraïment als socis, per dipositar la seva confiança en AOPA Andorra, especialment quan “l’aviació a Andorra és encara molt desconeguda”. Marc Valén Valén, vicepresident; Marcel Lascano, tresorer i secretari, i els vocals Michael Bock, Carles Codó, Gabriel Espelleta, Xavier Bergez i Oleg Kozhukhovskiy, també van ser-hi presents.

Sopar AOPA Andorra
Delícies que no van passar desapercebudes

Per al sopar de benvinguda, el restaurant El Mussol va preparar un menú amb primers plats veritablement deliciosos, com ara bola de foie amb formatge, xampinyons a l’all, embotits ibèrics i gambes a la planxa, mentre que, per al plat principal, els comensals van poder escollir entre l’entrecot de vedella amb salsa de foie i blets, el magret d’ànec amb salsa d’Oporto i el bacallà amb all i oli gratinat. Un exquisit pastís de xocolata amb gelat de vainilla va servir com a cloenda d’una celebració que promet repetir-se aviat.

Com ‘enlairar-se’ a l’AOPA Andorra?

Per demanar informació sobre el procés d’afiliació a l’AOPA Andorra, els interessats han d’enviar un correu electrònic a aopa@andorra.ad o completar el registre de manera directa a través del lloc web www.aopa-andorra.com.