Aprendre a menjar bé amb Cuines Comella i la botiga Consciència

De la mà del Salva de Cuines Comella i del Mohit, de la botiga Consciència, estan en marxa uns tallers de cuina saludable per aprendre a menjar bé. Són sessions d’unes dues hores durant les quals es descobreixen els secrets per a una bona alimentació.

Tallers de Cuina Saludable amb Cuines Comella i Consciència
Foto: McGrau

Un bon dia, el Salva i el Mohit van coincidir, van parlar i van veure que tenien unes inquietuds coincidents. Van decidir doncs posar en marxa uns cursos de cuina saludable destinats a fer descobrir al públic andorrà els secrets per alimentar-se correctament. El Salva disposava de l’espai ideal, a Cuines Comella, a la Baixada del Molí de la capital, i el Mohit hi posava el seu saber en matèria de cuina i d’assessorament alimentari.

Plat de cuina saludable
Foto: McGrau

Fins ara s’han fet 15 sessions que van començar el mes de gener passat. Els cursets tenen com a màxim vuit assistents i es fan a partir de les sis persones inscrites. El seu cost se situa entreels 35 i els 40 euros. Cada vegada són més persones que hi acudeixen, ja que cada dia proliferen més els problemes digestius causats pels mals hàbits alimentaris.

Postre saludable amb fruites vermelles
Foto: McGrau

El Mohit, a la seva botiga Consciència, al carrer l’Alzinaret d’Andorra la Vella, assessora els seus clients en matèria d’alimentació natural. El Mohit té un grau superior en dietètica natural i un postgrau en psiconeuroimmunologia. Al seu establiment ven productes 100% orgànics, sense gluten, fruits secs, llegums ecològics, així com un gran assortiment de tes.

Foto: McGrau

En les sessions, a banda de parlar de receptes innovadores i saludables, també explica els beneficis del dejuni per netejar l’organisme i per evitar malalties. Igualment, parla de les propietats dels probiòtics i dels aliments fermentats, per lluitar contra els problemes digestius. Un dels productes estrella és el te Kombucha, una beguda fermentada amb grans propietats.

Més informació: Cuines Comella. Tel. 812109 i Consciència. Tel. 847600.