Aristocrazy obre un nou espai a Pyrénées Andorra

La marca de joies i complements de la família Suárez aterra a Andorra de la mà de Pyrénées Andorra. El nou corner Aristocrazy s’ha situat a la planta baixa, on tothom podrà descobrir aquesta marca exclusiva.

Família de compres a Aristocrazy
Foto: Nelly Dedea

Aristocrazy és sinònim de passió, qualitat, exclusivitat, disseny i perfecció. Es tracta d’una marca de joies i complements que busca innovar sense perdre l’essència i la tradició que la fan una marca única.

Anell aristocrazy
Foto: Nelly Dedea

Les peces que s’exhibeixen al corner de Pyrénées Andorra tenen una identitat pròpia, perquè Aristocrazy dissenya i fabrica joies utilitzant processos artesanals i tradicionals. A més, els materials utilitzats són d’alta qualitat com l’or de 18 quirats, la plata de llei, les pedres precioses naturals i els diamants.

Inauguració Aristocrazy a Pyrénées
Foto: Nelly Dedea

La marca arriba a Andorra en el marc del procés d’expansió internacional que Aristocrazy va iniciar fa uns anys. La inauguració va tenir lloc a finals del mes de juliol i va comptar amb un bon nombre de convidats i amics que van apreciar la qualitat i l’originalitat de les peces de la marca.

Venedora Aristocrazy
Foto: Nelly Dedea