Madrid Fashion Week by Jorge Vázquez

L’última desfilada de Jorge Vázquez es va produir pocs minuts abans que el dissenyador recollís el Premi L’Oreal a la millor col·lecció. El gallec s’ha convertit, durant la darrera edició de la Setmana de la moda de Madrid, en el “Charlie” de la mítica sèrie de televisió dels 70, per presentar-nos una dona tan poderosa com elegant.

Jorge Vázquez Madrid Fashion WeekVerd maragda, blau tinta, mostassa, lila, vermell, blanc i negre han estat els protagonistes de #JVAngels, la col·lecció primavera/estiu 2019 de Jorge Vázquez. Al costat dels seus colors base, un estudi d’estampats inspirats en els 70s va tenir com a  resultat peces plenes de cadenes, estreps, motius xinesos i fins i tot ratlles “navy” combinades amb blanc i cru. L’estampat estrella de la col·lecció és un positiu-negatiu de flors en diversos colors que el dissenyador aplica a infinitat de peces i accessoris.

El toc més retro l’hem vist en els volants, els serrells i sobretot en els grans mocadors per al capJorge Vázquez Madrid Fashion week

Hem pogut trobar siluetes molt fluïdes, lleugeres i etèries, algunes sense cintura, com les túniques tan presents en la col·lecció, d’altres amb la cintura molt marcada com als esmòquing o a les jaquetes que identifiquen Vázquez en el seu impecable treball de sastreria.

Outfit Jorge Vázquez Madrid Fashion WeekEl toc més retro l’hem vist en els volants, els serrells i sobretot en els grans mocadors per al cap, també en cinturons amb grans sivelles de vidre o lleons, en ocasions folrats del mateix teixit, per ressaltar la silueta de la dona. Pel que fa a les sabates, Jorge Vázquez no té terme mig: salons molt alts amb la punta molt pronunciada o sandàlies planes. Per als “clutchs”, de metacrilat transparent, va col·laborar amb Samsung.

Look navy Jorge Vázquez Madrid Fashion week