(+Fotos) Armani Beauty és present a Andorra de la mà de Júlia Onix

Armani Beauty és una de les marques exclusives que el nou establiment Júlia Onix introdueix al mercat andorrà. La firma italiana de maquillatge va oferir, el passat 1 de març, una formació a les dependentes d’aquest recinte ubicat a l’avinguda Meritxell.

Fotos: César De Pablos

Formació Júlia Onix a l'hotel atiram cèntric

Enrique Crespo, maquillador oficial d’Armani Beauty Espanya i àmplia experiència en passarel·les i certàmens internacionals, va oferir una formació a l’equip de venedores de Júlia Onix, perquè gaudissin i coneguessin, de primeríssima mà, tots els atributs i beneficis de la línia de maquillatge de luxe de la firma italiana. L’activitat es va realitzar a l’hotel Atiram Cèntric, de la capital andorrana.

Enrique Crespo de Armani Beauty

Armani Beauty és una de les marques exclusives recentment incorporades al catàleg de Júlia Onix, motiu pel qual “volíem que totes les venedores poguessin presentar els nostres productes després de provar-los en si mateixes”. D’aquesta forma pràctica, i també amb una preparació teòrica complementària, vuit assessores del nou establiment de perfumeria i cosmètica van poder entendre de millor manera la filosofia d’aquesta marca, encara encapçalada pel cèlebre Giorgio Armani.

Armani Beauty

Alguns dels productes provats, van ser el Power Fabric, una base líquida de cobertura total que ofereix un acabament matte vellutada; el Lip Maestro, una laca de llavis amb textura vellutada i de color intens i vibrant, i, entre altres referències, la base de maquillatge Luminous Silk, caracteritzada per la seva lleugeresa i capacitat de realçar la bellesa natural.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí: