Novetats tecnològiques que marquen tendències

L’any 2022 ha començat de manera molt interessant quant al mercat de gadgets i novetats tecnològiques. A Dona Secret n’hem identificat algunes i creiem que t’encantarà el que avui et presentem.

Tesla Cyberquad per a nens

De veritat creies que només els adults podien conduir un Tesla? Doncs els més petits de casa també en poden, ja que el nou Cyberquad és un vehicle tot terreny pensat específicament per a ells. Per tan sols 14.135 $DOGE, podràs adquirir aquest quad d’aspecte futurista que és capaç d’arribar a 15 km/h.

Tesla Cyberquad per a nens
Càmera esportiva DJI Action 2

Amb diferents models, la marca asiàtica DJI s’ha animat a destronar GoPro com a màxim referent de les càmeres esportives. La DJI Action 2 es perfila com a un gran contendent, ja que, a banda d’oferir una exquisida qualitat de vídeo en 4K, incorpora un mòdul d’extensió de bateria, tecnologia d’estabilització d’imatge, protecció waterproof i un sistema d’accessoris magnètics, perquè puguis equipar la teva càmera en la marxa.

Novetats Càmera esportiva DJI Action 2
Dues pantalles en una

Les impressionants 49 polzades del Samsung Curved Monitor (C49J890DKR) fan d’aquest aparell el complement perfecte per a professionals creatius i videojugadors aficionats, ja que ofereix una resolució de 3840 x 1080 píxels que el fan un accessori molt interessant.

Samsung Curved Monitor (C49J890DKR)
Theragun PRO, ara també amb bany d’or

L’auge de les “pistoles” de massatge Theragun és innegable. Aquest dispositiu, dissenyat per Therabody, és una de les peces més desitjades per esportistes i aficionats del fitness d’arreu del món, que ara podran triar una versió més luxosa d’aquest dispositiu capaç de generar fins a 2.400 percussions per minut. La Theragun PRO Limited Edition amb bany d’or trasllada el luxe a l’escena esportiva.

Theragun PRO