Augé Real Estate guanya el guardó al Millor Aparador de Nadal del 2019

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis va celebrar el passat dia 8 de gener, al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, la 22a edició dels premis a Millor Aparador de Nadal del 2019. Enguany, hi han participat un total de 53 comerços en les diferents categories i el guardó al millor aparador d’Andorra va ser per a la Immobiliària Augé Real Estate.

Aparador de Nadal d'Augé Real EstateLa immobiliària Augé Real Estate, ubicada a Andorra la Vella, va guanyar el Premi al Millor Aparador del Principat, el guardó de més rellevància, i va rebre una inscripció gratuïta per al pròxim Retail Tour a una ciutat europea de referència. El finalista de la mateixa categoria va ser el Centre Comercial Illa Carlemany.

Foto de família del Concurs d'Aparadors de Nadal 2019Pel que fa a les quatre categories restants, el Premi a l’Originalitat va ser per a l’establiment Lola Botona; el Premi a l’Impacte Comercial per a la sabateria Lottusse; el Premi a la Qualitat Artística va recaure en l’òptica Centre Òptic i, finalment, la botiga Queviures Liana es va emportar el Premi a l’Aparador més Sostenible.

Tots els establiments premiats en aquestes categories es van emportar un abonament doble per a la 26a Temporada de Música i Dansa, organitzada pel Comú d’Andorra la Vella i patrocinada per MoraBanc.

Guardonat als Premis Aparadors de Nadal 2019Amb aquesta iniciativa, la Cambra va voler incentivar el comerç i millorar l’atractiu i la percepció del sector, davant turistes i residents, durant aquestes dates. La implicació dels comerços en aquest concurs, ja molt consolidada, va fer que s’omplissin, el màxim de carrers i zones comercials, amb una decoració i ambientació nadalenca i festiva.

Lliurament de premis CCISEn la present edició, han pres part en el concurs establiments de quatre parròquies, Escaldes-Engordany, Andorra la Vella, Sant Julià de Lòria i Encamp. En la valoració dels treballs realitzats en els aparadors, el jurat va considerar com a qualitats bàsiques i d’acord amb les bases del concurs: l’originalitat, l’impacte comercial, la qualitat artística, la coherència de l’aparador envers la botiga i el respecte pel medi ambient.

L’acte va comptar amb la presència del ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, així com Conxita Marsol i Rosa Gili, cònsols Majors dels Comuns d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, entre altres autoritats. En representació de la CCIS van assistir, Miquel Armengol, president, i Pilar Escaler, directora.

En l’edició d’enguany, el jurat el van integrar Fernando Blanco, representant del Club de Màrqueting; Jennifer Dobarro, representant d’Andorra Sostenible; Carles Sansa, membre del Ple de la Cambra; Joan Anton Garcia, inspector de Comerç i Consum de Govern; Marc Argensó, professor de Visual Merchandising i Aparadorisme de El Corte Inglés i l’Institut Europeu de Disseny (IED); i Pepita López, representant de la Cambra i secretària del Jurat.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.