Beauty Tips by Gala Perfumeries: Netejar, tractar i prevenir amb FOREO

Si hi ha una premissa que resumeix els dispositius de la firma FOREO és, sens dubte, que són aparells electrònics de neteja facial no abrasius i confeccionats amb silicona quirúrgica. Aquest material fa que el dispositiu sempre estigui net. A més a més, els múltiples filaments de silicona que incorpora a la superfície, proporcionen un plaent massatge dotat de la tecnologia patentada T-sonic (pulsacions sòniques transdèrmiques), ones d’alta i baixa freqüència que penetren fins a les capes més profundes de la pell.

Tenint en compte les diferents necessitats que presenta cada tipus de pell, et recomanem que et decantis per un aparell o un altre.

LUNA 2

Gràcies al seu revolucionari sistema de neteja facial i antiedat, T-Sonic minimitza l’aparició d’imperfeccions, al mateix temps que lluita contra l’envelliment de la pell.

LUNA 3 (En exclusiva al Principat a Gala Perfumeries)

Pell més llisa, uniforme i suau, gràcies als filaments un 30% més llargs que el LUNA 2 i un 25% més suaus. També ofereix una neteja més profunda gràcies a les 8000 pulsacions T-Sonic per minut que penetren als porus per eliminar les impureses, el greix, les restes de maquillatge, així com la pell morta. A més a més, incorpora 16 nivells d’intensitat diferents per personalitzar la neteja i adaptar-la al teu tipus de pell.

UFO

Un regal pels sentits. Una mascareta facial intel·ligent única. UFO combina la tecnologia dèrmica més avançada amb fórmules exclusives de mascaretes coreanes per a proporcionar un exquisit tractament facial en segons. Experimenteu la bellesa de la innovació i transformeu el vostre rostre amb UFO. Gràcies a la tecnologia d’hiperinfusió, UFO aprofita les reaccions naturals de la pell al fred i a la calor i les diferents pulsacions T-sonic per garantir el màxim benefici en cada tractament.

IRIS

És l’únic dispositiu clínicament aprovat per experts oftalmòlegs que compta amb un exclusiu disseny que canalitza la tecnologia Alterna T-Sonic reduint la visibilitat dels signes de l’edat i la fatiga del contorn dels ulls. A més a més IRIS, millora l’absorció del tractament del contorn d’ulls o sèrum augmentant la seva efectivitat.

Dispositiu Foreo5 raons per escollir els dispositius FOREO
  1. Forma i funcionalitat. El seu atractiu i sofisticat disseny el diferencia d’altres dispositius de neteja.
  2. Tecnologia T-Sonic. Aquesta tecnologia fa referència a una sèrie d’ones d’alta i baixa freqüència que penetren fins a les capes més profundes de la pell.
  3. Neteja profunda. Els seus suaus filaments elaborats amb silicona quirúrgica garanteixen una neteja facial més suau i profunda, en combinació amb les pulsacions T-Sonic.
  4. Practicitat. Gràcies al seu disseny submergible, el dispositiu es pot utilitzar al bany o a la dutxa, a més a més, ofereix un mínim de 300 usos després d’una càrrega completa i no requereix recanvis.
  5. Garantia de qualitat. Fabricat a Suècia cada dispositiu FOREO ha estat desenvolupat amb la col·laboració de prestigiosos dermatòlegs i experts de bellesa, i compta amb una garantia limitada de dos