Azzaro Wanted, a la cerca de l’home i la dona més desitjats

The Most Wanted –el més buscat– és la nova campanya que Azzaro Parfums encapçala per a la línia masculina i femenina Wanted, un duet de fragàncies pensades per a les personalitats més atrevides i vibrants. Gala Perfumeries es va sumar a la cerca de l’home i la dona amb l’actitud most wanted, amb una divertida presentació de la mà de Miguel Ángel Garzón Pérez, trainer del grup Clarins.

Presentació Miguel Angel Garcia Azzaro Wanted
Foto: César De Pablos

El formador va amenitzar la mostra amb una dinàmica molt entretinguda, que simulava la disputa entre l’atractiu Nikolaï Danielsen, Mister Noruega International 2011, i la sensual model neozelandesa Georgia Fowler. Les clientes més selectes de Gala Perfumeries, ho van saber agrair amb els seus aplaudiments.

Clientes i convidades de Gala Perfumeries a la presentació Azzaro Wanted
Foto: César De Pablos

Part de la presentació va estar focalitzada en els detalls que envolten les ampolles de les fragàncies. Wanted Girl, un eau de toilette amb tons explosius i atractius, amb una ampolla de vidre esculpit que evoca la forma d’una flor, mentre que el cap amaga la silueta d’una pistola elegant. D’altra banda, la versió masculina representa l’arma de seducció de l’home modern, amb la forma del tambor d’un revòlver.

Clientes de Gala Perfumeries a la presentació d'Azzaro Wanted
Foto: César De Pablos

En cloure la presentació, va arribar l’hora dels sortejos, on un parell d’afortunades clientes de Gala Perfumeries es van emportar a casa un kit especial d’Azzaro Wanted. De tota manera, tots els assistents va poder gaudir d’obsequis exclusius de la marca, com ara xampús per als cabells i el cos o les miniatures de l’aclamada fragància.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Brindis equip Gala Perfumeries i Azzaro
Foto: César De Pablos