Tommy Hilfiger, un americà a París

Tommy Hilfiger va viatjar a París amb l’actriu americana i ambaixadora global de la marca, Zendaya, per celebrar la seva col·laboració inspirada en les icones dels anys 70 i per participar a la famosa desfilada de moda “La Batalla de Versalles”.

model a la Desfilada Tommy HilfigerL’esdeveniment experiencial va celebrar la inclusivitat a la moda, amb els looks de dona de la passarel·la disponibles a través d’un ecosistema de canals de compra immediata en més de 70 països, i els looks van estar immediatament disponibles per la seva compra amb una col·lecció reivindicativa.

Desfilada Tommy Hilfiger a ParisTommy Hilfiger, va presentar durant la Fashion Week de la ciutat de la llum la seva col·lecció TommyxZendaya per a la temporada Primavera 2019 amb un show on van destacar les dones fortes i icòniques de la cultura pop americana dels anys 70 i la poderosa declaració feta per les models americanes.

L’esdeveniment es va basar en el format “See Now, Buy Now”

TommyxZendaya és la primera col·lecció col·laborativa entre Tommy Hilfiger i Zendaya i està inspirada en la històrica “Batalla de Versalles” de 1973, on una nova generació de supermodels va portar el sportswear americà a la passarel·la europea amb un encant i carisma sense precedent.

Desfilada Tommy HilfigerEls signes del zodíac dibuixats a mà formen una pedra angular de positivitat juntament amb vestits a mida, que proporcionen un toc dinàmic i sectorial a la roba masculina. Els jerseis i els vestits transmeten confiança, mentre que les luxoses pells i les atractives siluetes denim permeten que la feminitat es converteixi en el centre d’atenció.

Vestit Desfilada Tommy HilfigerLa primavera 2019 en versió Hilfiger celebra així l’optimisme i el poder de la modernitat actual de la dona, mentre que reten homenatge a les icones dels anys 70 i a l’era de la cultura d’esperit lliure que va inspirar a Tommy per obrir la seva primera botiga, People’s Place.

Hilfiger és un animal de la indústria, en el bon sentit de la paraula clar, ell ha trobat la fórmula de l’èxit.

París va rendir-se a la irresistible energia de Tommy Hilfiger. És que podia ser d’una altra manera?

Tommy Hilfiger a Paris