James Rhodes fa petit l’Auditori Nacional d’Andorra

El pianista britànic James Rhodes, va omplir l’Auditori Nacional d’Andorra, amb un concert sublim que va captivar cada ànima del recinte ordinenc. La visita del “Fire On All Sides Tour” a terres andorranes va ser tot un èxit.

James Rhodes
Foto: Nelly Dedea

Era la seva primera visita al Principat, i James arribava amb molta il·lusió. Abans del seu concert magistral, l’artista va manifestar a Dona Secret que “tinc la sensació que hi tornaré sovint”, però ara, quan ja s’ha acomiadat, i després de la bona acollida del públic local, és molt més probable el retorn d’aquest gran músic i autobiògraf.

Públic Concert de James Rhodes
Foto: Nelly Dedea

Va ser una nit inoblidable, on el ritme del piano va marcar el compàs d’una jornada plena d’emoció i, per descomptat, del passat gris de l’artista, que a través de la música clàssica troba una vàlvula d’escapament als abusos sexuals que va patir en la seva infància.

Landry Riba i la seva companya
Foto: Nelly Dedea

A la vetllada musical, van assistir personalitats polítiques del país, com ara Olga Gelabert, ministra en funcions de Cultura, Joventut i Esports; Eva Descarrega, ministra en funcions de Funció Pública i Reforma Administrativa; Maria Ubach, ministra en funcions d’Afers Exteriors i el cònsol major d’Ordino, Josep Àngel Mortés; entre altres.

Ministra Eva Descarrega al concert de James Rhodes
Foto: Nelly Dedea

El pròxim 8 de juny, el pianista visitarà la ciutat andalusa de Màlaga, on només queden poc més de 100 entrades disponibles.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al Facebook.