Beaute Diamant va presentar la nova col·lecció de joies de primavera

Beaute Diamant va presentar la nova col·lecció de joies de primavera, dissenyades pels autors, amb un aire de frescor, amb dissenys innovadors i amb el seu inconfusible segell de qualitat. Unes creacions que van despertar el desig i l’admiració de tots els assistents a la seva presentació.

Col·lecció de joies de Beaute Diamant
Foto: Paula Cristina

Des de temps immemorials, les joies han gaudit d’un valor excepcional i no només pel cost del material en què estan fetes, sinó també per la transcendència simbòlica que han tingut per a totes les cultures i civilitzacions. Les joies com a tal han estat un símbol de poder, de riquesa, d’amistat o d’amor, però tant els materials com la feina necessària per a realitzar-les, l’atorguen un valor intrínsec, que confereix a cada creació un plus de desig.

Presentació de les joies de Beaute Diamant
Foto: Paula Cristina

A Beaute Diamant han sabut captar l’essència, no només d’uns materials tan preuats, sinó també l’energia i la gratitud amb la qual els compradors volen impregnar aquestes obres d’art perquè les persones que les rebin puguin sentir una cascada plena d’emocions. És per això que, conscients que cada història i cada moment es poden veure reflectits en una joia, Beaute Diamant va presentar la nova col·lecció de joies de primavera per als seus selectes clients i amics.

Eric i Sandrine Beaute, de Beaute Diamant
Foto: Paula Cristina

Va ser el passat dijous, a les dependències de la marca, ubicades a l’Av. de Meritxell, 76, 1r 2a, d’Andorra la Vella. La Sandrine i L’Eric Beaute van sorprendre a tots els assistents amb una col·lecció fresca i actual, que segueix el ritme i les exigències d’un sector que, cada vegada més, acostuma a sorprendre els seus exigents consumidors amb unes propostes molt innovadores, però sense perdre l’essència dels seus principis, que l’ha portat a ser una de les marques més reconegudes i admirades al Principat d’Andorra.

Convidades a la presentació de Beaute Diamant
Foto: Paula Cristina

L’acte, que va comptar amb una nombrosa concurrència, no només va gaudir d’excel·lents joies, també va comptar amb un pica-pica i xampany, per fer la presentació més amena. Així que, ja sabeu, si no vàreu poder assistir a la presentació d’aquesta nova col·lecció, a Beaute Diamant us esperen amb un munt de propostes, ja sigui la mostra que van presentar, la compra de diamants o la realització de la joia dels vostres somnis, vosaltres somieu i Beaute ho farà realitat!

Anells de Beaute Diamant
Foto: Paula Cristina