Beaute Diamant, consell professional

Amb una dilatada experiència en el món del diamant i de la joieria, la Sandrine i l’Eric Beaute posen al servei del client l’assessorament més personalitzat per crear joies per regalar o per invertir.

Des del 1999 que Beaute Diamant treballa a Andorra, al principi només es dedicaven a la venda de diamants a professionals, i amb el temps han anat evolucionant i ampliant mercat amb clients particulars que acudeixen a la companyia per crear les seves joies.

Diamants
Foto: César De Pablos

La Sandrine Beaute, a banda de ser dissenyadora de joies, és especialista en diamants tallats, amb un títol de l’HRD d’Anvers, mentre que l’Eric és gemmòleg diplomat als Estats Units amb el títol G.G deGIA. En els últims anys, Beaute Diamant també es dedica a la venda de l’or d’inversió, els lingots d’or.

La Sandrine treballa en estreta col·laboració amb els tallers de joieria del país per crear les peces somiades pels clients

Una de les principals activitats de la companyia és el consell als clients a l’hora de dissenyar una joia. La Sandrine treballa en estreta col·laboració amb els tallers de joieria del país per crear les peces somiades pels clients. Ella mateixa els fa un dibuix, seguint les instruccions i els desitjos de cadascú i passa la comanda a l’artesà; després fa el seguiment de tot el procés d’execució de la joia en companyia del client per arribar al resultat ideal. Val a dir que el 60% de l’activitat de Beaute Diamant és la realització de joies, principalment d’or blanc o groc. Poques vegades treballen amb plata, però tot depèn sempre de la demanda del client.

Sandrine Beaute amb catàleg de gemologia
Foto: César De Pablos

També es dediquen a l’actualització de joies antigues, les fan restaurar i les adapten al moment actual. Sovint, els clients porten pedres precioses sense una idea clara de què volen i la Sandrine els dissenya anells, arracades o penjolls combinant-les amb altres pedres o amb diamants. Val a dir que tots els diamants venen d’Anvers ja tallats.

Els clients de Beaute Diamant procedeixen de diversos països del món, també n’hi ha d’Andorra, que han conegut l’empresa pel boca a orella, ja que no tenen botiga al carrer, tot i que estan al centre d’Andorra la Vella.

Tel: +376 610 329 – beaute.diamant@hotmail.com – Facebook: Beaute Diamant SL – Instagram: beaute.diamant