Els bloggers d’Andorra van gaudir d’un dia completament NYX

Les xarxes socials, són un element diferenciador i distintiu de les comunicacions actuals, especialment perquè les empreses utilitzen aquests mitjans per apropar-se més als seus clients, a través de continguts divertits, frescos i atractius per a les noves generacions. NYX Professional Makeup ho sap molt bé, i va oferir una Masterclass VIP per als bloggers i influencers del Principat d’Andorra.

L’activitat, que va tenir lloc el passat 3 d’abril, va estar encapçalada per la Silvia Pellisa, directora creativa i training manager de NYX Espanya; que va oferir els millors tips per a realçar els atributs naturals, mitjançant l’aplicació adequada del maquillatge. Fanny Garcia, maquilladora professional de NYX Andorra, també va formar part de la Masterclass.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

@nyxcosmetics_and @nyxcosmetics_es @centre_julia lo pasamos genial !! Gracias

Una publicación compartida por Simi (@simiabitbol) el

Els bloggers que van aprofitar aquests tips únics van ser, la Maria José Torres (@loveolokiero), l’Anna Caballero (@itannabanana), la Simi Abitbol (@simiabitbol), la Mireia Mínguez Auladell (@punkandlady), el Juan Esteban Sánchez (@ijuanxito), la Natalia Bahirwani Areny (@bynaths) i l’Eva García (@lovelyandorra) que, a més a més, van participar activament amb transmissions en directe i publicacions molt creatives a les seves xarxes socials, acompanyats de l’Estela Alcaide (@estela_acd), directora digital i de relacions públiques de NYX Espanya.