Gran expectació per l’arribada de Nyx a Andorra

Una munió de globus negres i roses donaven la benvinguda al nou espai de Nyx Andorra, propiciat per Perfumeria Júlia. Nyx és una marca de maquillatge professional a un preu assequible.

Les dones d’Andorra disposen d’una nova botiga on trobar productes de maquillatge professional, lliures de crueltat animal, a un preu molt interessant. De la mà de Perfumeria Júlia, els productes de la marca Nyx han aterrat a Andorra en un ambient festiu, i amb grans cues per accedir a la botiga. Tothom volia ser la primera en descobrir l’amplia gamma de colors i de productes que ofereix Nyx, una marca reconeguda internacionalment.

La botiga està situada en plena avinguda Meritxell, als números 105-107 i presenta tots els productes d’una forma molt glamurosa i a l’abast de les clientes, que poden triar les tonalitats que més s’adaptin al seu estil, sempre assessorades pel personal de l’establiment. Perfumeria Júlia ha fet una aposta molt decidida per un sector que creix dia rere dia, i ha volgut acostar a la clientela d’Andorra aquesta marca que presenta la millor relació qualitat-preu.