Buda Gastro va renèixer amb força per la revetlla de Sant Joan

Feia molt temps que no podíem gaudir d’una molt bona festa, amb bona companyonia i en un entorn gairebé idíl·lic, malgrat les precaucions a causa de l’alerta sanitària provocada per la Covid-19. Una de les sorpreses més agradables, després d’aquests mesos de confinament, ha estat poder gaudir de la glamurosa terrassa del Restaurant Buda Gastro, així com de la deliciosa proposta gastronòmica amb la qual van sorprendre els nombrosos clients, que van omplir la instal·lació per a gaudir d’una nit de revetlla de Sant Joan inoblidable.

Fotos: Josep Segura

Sens dubte, tant l’ambient com l’escenificació van estar a l’altura de les millors gales que ha viscut el prestigiós local, i no va faltar cap ingredient perquè tothom sortís amb regust d’una revetlla molt curta. L’hora prevista per al començament de la festa era les 10 de la nit, però a partir de les 9 van començar a arribar el gran nombre de clients que van deixar petita la terrassa, entre els quals cal destacar importants personalitats de la vida cultural o esportistes d’elit, com ara la soprano Jonaina Salvador, la cantant Susanne Georgi, la també cantant Alondra o  l’Albert Llovera i el Xavi Fores, pilots de cotxe i moto respectivament. També va assistir el famós jugador de poker Ramon Colillas, campió d’Espanya i guanyador d’importants competicions internacionals arreu del món, entre altres.

Buda Gastro durant la revetlla de Sant Joan

Com a proposta gastronòmica, el menú que van preparar els xefs Adrià i Alejandro va consistir en: Coca d’escalivada amb anguila fumada i maionesa de ceba confitada, després es va servir un all blanc amb cruixent de cecina, un carpaccio de gambes marinades amb caviar de Beluga, rap negre amb emulsió de fonoll i iuca fregida, colomí en dues coccions amb puré de celery i tòfona negra, un filet de bou amb salsa de tòfona amb mi-cuit i patata pont neuf; i per les postres, crema de maracujà amb merenga italiana i pannacotta de menta amb ganache de xocolata. Tot això regat amb excel·lents vins i xampany francès i, com no podia ser d’una altra manera, la tradicional coca de Sant Joan.

La festa va estar amenitzada per l’actuació musical de Chris Aguilar, que va oferir al públic assistent un dels millors recitals de música pop que es poden sentir en aquests moments. Val a dir que, tant l’Alondra Jahel com la Valerie Aguilar, també van pujar a l’escenari i van col·laborar amb algunes cançons amb el Cris, ja que, d’aquesta manera tot l’èxit es quedava  a casa.

Buda Gastro durant la revetlla de Sant Joan

A banda de les actuacions musicals, la revetlla va comptar també amb un espectacle de foc, ofert per @Blinders i @Peaky, Los #peakyblinders, que va causar sensació entre els assistents, i va cloure amb l’actuació del Dj resident Carlos. En definitiva, una excepcional revetlla, que va recordar els millors moments d’un local d’oci al Principat, que va sorprendre i divertir tothom, a aparts iguals, però que es va fer molt curta a causa de les mesures excepcionals decretades per Govern. Sigui com sigui, el Buda ha tornat i amb molta força, una notícia immillorable per al país i pels amants de les festes més exquisides.