Caldea s’impregna del glamur del Cabaret per a celebrar la festa dels socis

Al més pur estil cabaret del Moulin Rouge, les instal·lacions de Caldea es van engalanar, el passat dijous, per a celebrar la tradicional festa dels socis del club Caldea-Inúu, que enguany s’emmarcava dins dels actes commemoratius del 25è aniversari del termolúdic. Els actes van començar el passat dia 26 de març, amb un dinar institucional i una festa exclusiva per a accionistes, en la qual no van faltar tota mena d’espectacles, així com un gran castell de focs d’artifici, que van enlluernar el cel del Principat.

Ballarins de Cabaret a Caldea
Foto: Nelly Dedea

Però, centrant-nos en la festa del passat dijous, el cabaret va ser un dels grans protagonistes de la vetllada, ja que, tant la decoració com les actuacions musicals, es van inspirar en aquest espectacle, que amb els anys ha esdevingut gairebé una filosofia de l’oci nocturn.

Gran nombre de públic a la festa cabaret de caldea
Foto: Paula Cristina

Els afortunats convidats van poder gaudir d’una exquisida selecció d’aperitius i postres, com ara pernil de gla D.O. Guijuelo, assortiment de sushi i moltes més delicatessen, ben acompanyades per Martini, xampany, música, així com sortejos de classes particulars, massatges i altres activitats que realitza el termolúdic, i tot en un ambient com el de les millors celebracions internacionals.

Àpats i aperitius a la festa de Cabaret de Caldea
Foto: Nelly Dedea

El director de Caldea-Inúu, Miguel Pedregal, va dirigir unes paraules al públic assistent a l’acte i va destacar la magnífica evolució del termolúdic en els darrers anys, avançant que, a finals d’estiu, s’inaugurarà la piscina panoràmica, que sobrevolarà el riu Valira, equipada amb jocs d’aigua i llums i amb un fons transparent. Tanmateix, va avançar que, ja s’està gestant el projecte d’ampliació del Club de socis, habilitant 1.300 m2 dels locals de la planta baixa d’Inúu, per fer una nova piscina coberta de natació de 25 metres de longitud i tres carrils. Una altra de les novetats, serà el nou espai social de lleure, una sala d’entrenaments personals i una de cycling. La millora del Club es completarà amb la incorporació d’un servei de fisioteràpia, una recepció més moderna i la renovació dels vestuaris, tant d’homes com de dones.

Miguel Pedregal i l'equip executiu de Caldea
Foto: Nelly Dedea

Després dels parlaments, la música i el ball es van erigir en les protagonistes de la festa, que es va allargar fins ben entrada la matinada.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.