El Raconet de la Bici inaugura la seva excepcional terrassa d’estiu

Com ja indica el seu nom, El Raconet de la Bici és el santuari pels amants de l’esport de les dues rodes i, a més a més, una cafeteria-restaurant on, siguis o no amant de les bicis, gaudiràs de la millor cuina de mercat, saludable i amb experiències gastronòmiques úniques. El local, ubicat a l’avinguda d’Enclar, 98, a Santa Coloma, és una antiga borda reformada amb molt encant i, com no podia ser d’una altra manera, ambientat amb motius relacionats amb el ciclisme.

Façana El Raconet de la Bici
Foto: Dona Secret

Pràctic i acollidor, també disposa d’una sala d’entrenaments personalitzats i d’una petita botiga de roba esportiva, on els amants del ciclisme poden adquirir alguns dels seus productes preferits. El restaurant obre al matí i ofereix un servei de cafeteria selecta, així com un excel·lent menú diari i servei de carta, a uns preus molt assequibles.

Socis el Raconet de la Bici
Foto: Dona Secret

Però, per completar la seva excepcional oferta, el passat dijous van inaugurar la seva espectacular terrassa, per poder gaudir de tota la seva oferta, però d’una manera més relaxada, aprofitant el contacte més directe amb la natura. A l’acte d’inauguració van assistir un gran nombre de clients i amics, que van gaudir d’allò més amb música i tota mena de begudes refrescants, ja que les temperatures són força elevades en aquesta època de l’any. Així que, si encara no heu provat les excel·lències de la seva cuina, el seu impecable servei o la seva excepcional terrassa, no espereu  què us ho expliquin.

Patates braves a El Raconet de la Bici
Foto: Dona Secret