Canillo celebra el Carnestoltes amb una agenda plena d’activitats

Si bé totes les parròquies degueren ajustar la festa a la situació sanitària, Canillo no va ser l’excepció i va celebrar el carnaval amb un programa ple d’activitats per a tots els públics.

Fotos: Comú de Canillo · César De Pablos

La celebració va començar, el dia 11 de febrer, amb el concert que va anar a càrrec de ‘Canillo band tocant’, a la plaça Carlemany, on van poder gaudir de música en viu, al voltant de 50 persones. A l’agenda d’activitats se li va sumar un concurs per Instagram, que consistia a pujar una foto d’una disfressa creativa a la xarxa, i el guanyador va rebre un val de compra per a gastar en els establiments de la parròquia.

El 13 de febrer, la música es va fer sentir en la pista del Palau de Gel, amb l’actuació en viu del grup ‘Hashtag’. El públic present va poder gaudir d’un gran concert, en viu, a càrrec del trio català. Els qui van poder assistir amb disfresses, van obtenir un preu especial de 5 €, per a l’entrada a la pista de patinatge i pel lloguer del material. Els assistents que van reservar la seva entrada, de manera prèvia per a les graderies, a la web del Palau, van poder accedir a l’espectacle de manera gratuïta.

Concert al Comú de Canillo

Els més petits van poder gaudir, el diumenge 14 de febrer, a la tarda, de l’espectacle infantil ‘Contes de Carnestoltes’, a la sala poliesportiva de Perecaus. La celebració va continuar amb la botifarrada popular, versió per emportar-se’n en vehicle, el dilluns 15 de febrer, mentre que, el dimarts 16 de febrer, es van realitzar les projeccions de cinema d’animació del Festival d’Annecy, al Palau de Gel, amb el suport de l’ambaixada francesa.

‘Aquells anys de Carnestoltes amb la Dolors i la Ramona’

Del 13 al 21 de febrer, en el hall del Palau de Gel es va poder gaudir de l’exposició de disfresses de Carnestoltes ‘Aquells anys de Carnestoltes amb la Dolors i la Ramona’. Una interessant proposta plena d’originalitat, extravagància, però també de materials i motius tradicionals.