FERRO captiva els espectadors de la parròquia d’Encamp

David Font i Emma Riba, del Col·lectiu L’ERA, van ser els intèrprets de l’espectacle FERRO, en el qual la dansa contemporània i la música s’hi van trobar en perfecta harmonia. Les presentacions es van celebrar a la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp.

Fotos: César De Pablos

Ferro Dansa a Encamp

Amb dues presentacions, David Font i Emma Riba, del Col·lectiu L’ERA, van mostrar les seves capacitats artístiques i creatives com a part del programa d’activitats de ‘La cultura no s’atura’, una iniciativa conjunta entre artistes, el Govern d’Andorra i sis comuns del Principat.

David Font

El passat dissabte, dia 20 de febrer, la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp es va convertir en l’escenari de FERRO, l’espectacle de dansa contemporània i música que l’Emma i el David van protagonitzar. En l’actuació, el músic i la ballarina van conjugar els sons metàl·lics i industrials amb l’expressió corporal, en una aventura acústica i cinètica que va atrapar els espectadors.

Sala d'Encamp

Amb tan sols una barra i diferents elements metàl·lics, com ara una llauna, cadenes o la llanda d’un cotxe, el David va enregistrar sons en directe mentre els modificava amb un pedal looper, el qual li va permetre introduir-hi més sons i crear, doncs, composicions acústiques més complexes, que l’Emma va acompanyar amb una dansa realment expressiva i enèrgica. L’espectacle, que va durar uns 25 minuts, també es va seguir via streaming, a través del canal de YouTube d’Agenda.ad.

Per al mes de març, ‘La cultura no s’atura’ continua amb la presentació de ‘Les molt il·lustres’, una mostra de microteatre clown on se satiritzarà la idiosincràsia andorrana. Aquest es durà a terme a la Casa Pairal d’Ordino, el pròxim 6 de març, en dues funcions programades, a les 19 i 20 hores. Meritxell Díaz i Elena Santiago seran les intèrprets de l’obra, per a la qual s’han d’adquirir les entrades, a través de www.cultura.ad.