(+Fotos) ‘Caribe, todo incluido’, una divertida estrena a Cinemes Illa Carlemany

El llargmetratge ‘Caribe, todo incluido’ es va coproduir entre República Dominicana, Andorra i Espanya, i va ser presentat al Principat el passat 12 d’agost, amb la complicitat de Cinemes Illa Carlemany.

Fotos: Xavi Pujol/Dona Secret

Estrena de Caribe Todo IncluidoQui no ha somiat mai a fer una escapada al Carib i oblidar allà totes les penes? Doncs això és el que precisament farà l’Elena, interpretada per l’actriu Cristina Castaño, qui s’emportarà la seva millor amiga, Alícia (Hiba Abouk), perquè aquesta pugui oblidar la infidelitat de la seva exparella, el Fermín, personificat per Alejo Sauras. En clau de comèdia, aquest divertit curtmetratge, guiarà els espectadors a la idíl·lica República Dominicana, on transcorre la majoria de la història que també té breus parades a Andorra i Espanya.

Els cineastes Elisabet Terri i Jose Pozo, d’Imminent Produccions, també van assistir a l’estrena de ‘Caribe, todo incluido’

El passat 12 d’agost, aquesta coproducció, realitzada per Extremadura Films, Helix, Imminent Produccions, Imakonos i Arlong Productions, es va estrenar en les sales espanyoles i andorranes. I, en el cas del Principat, Cinemes Illa Carlemany va acollir una projecció especial en què els actors Cristina Castaño i Marc Clotet van compartir la seva experiència amb el públic present.

Públic a l'estrena de Caribe Todo IncluidoDe 95 minuts, ‘Caribe, todo incluido’ és el primer llargmetratge del director Miguel García de la Calera, però ha realitzat altres curtmetratges que han estat premiats a diferents festivals dels Estats Units, Amèrica Llatina, Àsia i Europa. De fet, ‘El pintor d’ombres’ (2014), un curtmetratge dirigit per García de la Calera i protagonitzat pels actors Unax Ugalde i Ingrid Rubio, va ser seleccionat per al Cannes Short Film Corner, del Festival de Cinema de Cannes 2015.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

‘Caribe, todo incluido’, una divertida estrena a Cinemes Illa Carlemany