(+Fotos) Chiara Cannavale obre el teló dels concerts de l’Andorra Sax Fest

Amb tan sols 18 anys, la jove saxofonista italiana Chiara Cannavale, es va guanyar l’ovació del públic present al primer recital de l’Andorra Sax Fest, festival que ofereix un nodrit programa musical que s’estendrà fins al pròxim 16 d’abril.

Fotos: César De Pablos

Chiara Cannavale en concert

El Centre de Congressos d’Andorra la Vella va obrir portes, el passat 9 d’abril, per acollir el concert d’una grandíssima promesa del saxòfon, Chiara Cannavale, guanyadora de l’edició 2021 de la competició Youth Sax de l’Andorra Sax Fest, en la categoria D, una fita que ja havia aconseguit, el 2018, en la categoria C.

Chiara Cannavale

Cannavale, que ja ha deixat la seva empremta a escenaris de Firenze, Roma, Napoli i Romania, va tornar al Principat per delectar el públic amb una interpretació que va homenatjar grans noms de l’escena musical italiana, com ara el compositor modernista i exponent de l’avantguarda musical europea, Luciano Berio, així com Giacinto Scelsi, amb ‘Tre pezzi’ per saxòfon soprano.

Públic al concert de Chiara Cannavale

Vivaldi, per descomptat, no hi podia faltar en el repertori presentat per la saxofonista, qui va triar la ‘Sonata per a violí op.2 N.2 RV 31 en la major’, adaptada a piano i saxòfon soprano, amb la qual va conquerir els presents. A la cita, també van acudir-hi els músics Adèle Pham-Minh, Victor Cohilis, Pierre Faget i Kacper Puczko, que, als saxòfons soprano, alt, tenor i baríton, van acompanyar el saxòfon alt solista de Cannavale, que va interpretar la ‘Sequenza IXb’.

Públic al concert de chiara cannavale

Després d’aquest espectacle, queda obert el pas per als músics Kic Barroc i Baptiste Herbin, que, al piano i al saxòfon, respectivament, ompliran de jazz el Centre de Congressos d’Andorra la Vella, el pròxim dilluns 11 d’abril, des de les 21 hores.

Gaudeix de totes les fotos del concert de Chiara Cannavale aquí:

Chiara Cannavale obre el teló dels concerts de l’Andorra Sax Fest