(+Fotos) Masterclass de maquillatge amb amigues by Perfumeria Júlia & Givenchy Make Up

Tornem a tenir ganes de gaudir d’una estona amb amigues, ganes de mostrar la nostra millor cara, ja sense mascareta, i Perfumeria Júlia ho va fer possible, convidant les seves clientes a dos esdeveniments de maquillatge als espais Centre Júlia i Júlia Ònix.

Fotos: Noelia Farias

Després de gairebé dos anys de pandèmia, les clientes de Perfumeria Júlia van poder retrobar-se per participar en una classe magistral de maquillatge a càrrec de la make-up artist de Givenchy, Carmen Rodríguez. Durant dues hores, les assistents van poder aprendre, practicar i gaudir dels consells experts de l’especialista i lluir el look perfecte de L’Interdit Rouge de Givenchy Make Up, un maquillatge òptim per al dia i transformable en el look més sensual per a la nit.

Maquillatge i consells útils tot l’any 

Júlia ofereix periòdicament a les seves clientes diverses formacions, des de masterclasses, afterworks i classes individuals o en grup, fins a presentacions exclusives, perquè puguin gaudir, en un entorn distès, d’un bon moment i, al mateix temps, descobrir les rutines diàries més adequades per a cada tipus de pell, conèixer les diferents tècniques de maquillatge i quines són les millors marques del mercat, a través dels consells dels millors especialistes.

Les formacions són gratuïtes i estan obertes, de manera exclusiva, a totes les clientes de Perfumeria Júlia. Es realitzen al llarg de tot l’any i l’establiment, a través dels newsletters i comunicacions privades, efectua la invitació a cada beneficiària. Les persones interessades, també poden sol·licitar informació i plaça a qualsevol establiment Júlia.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

MasterClass de maquillatge amb amigues by Perfumeria Júlia & Givenchy Make Up