Geòrgia Pont, nova presidenta d’Unicef Andorra

La Geòrgia Pont té experiència com a funcionària al Consell d’Europa. És traductora-intèrpret, té un màster en relacions internacionals, és certificada en la lluita contra el blanqueig de capitals i finançament del terrorisme i, en l’actualitat, treballa al sector financer.

Foto: Georgia Pont/Unicef Andorra

La incorporació de Geòrgia Pont com a presidenta d’Unicef Andorra arriba després que Laura Àlvarez deixés el seu càrrec al capdavant de l’organització benèfica de la qual seguirà essent part com a vocal.

Pont no és una cara desconeguda per a Unicef Andorra, ja que és membre de l’entitat des del 2014 i, des del 2018, n’ocupa la presidència. “Vull posar al servei d’Unicef la meva experiència internacional i professional, amb la qual comparteixo la missió de garantir i protegir els drets dels infants i joves. La lluita és sempre la mateixa, però els anys passen i les audiències a sensibilitzar canvien, els mitjans per recaptar fons evolucionen i el panorama mediàtic s’actualitza constantment”, va explicar.

Míriam Moreno, Marianela Vila i Joan Micó seran els vicepresidents d’aquesta nova etapa de Geòrgia Pont com a presidenta. Christiane Pablo serà tresorera, mentre que Laura Àlvarez, Anna Sala, Clara Fité i Rosa Castellón ocuparan les vocalies.