Confeccions Feli aposta per la tradició en la seva exposició

El passat dia 2 d’octubre, es va inaugurar la primera exposició de manualitats del Taller de Tall i Confecció Feli, al Centre Cultural i de Congressos, de Sant Julià de Lòria, sota la temàtica “Do it yourself” o “Fes-ho tu mateix”.

Fotos: Paula Cristina

Confeccions Feli a Sant Julià de LòriaAmb aquesta presentació, el Taller de Tall i Confecció Feli, pretenia donar difusió al seu projecte d’emprenedoria en l’àmbit del disseny creatiu i la costura, ja que, en un món cada vegada més industrialitzat on es fomenta el consum compulsiu, es deixa de banda el camp de la confecció en el seu sentit més pur.

Exposició Confeccions FeliDes de l’empresa laurediana, es volen promoure idees de sostenibilitat, consum responsable, reciclatge, ecologia i el desenvolupament de la creativitat, per evitar accelerar la decadència econòmica i medi ambiental. Però la feina del Taller de Tall i Confecció Feli, amb més de 30 anys d’experiència, no es queda només amb això, sinó que gràcies a les plataformes tecnològiques, cada vegada troba més espais per donar a conèixer els seus treballs artesanals.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.