Més de 65 expositors vesteixen el Vide Dressing tardor 2019

Amb gairebé 4.000 metres quadrats i més de 65 expositors, l’edició d’enguany del Vide Dressing, va encarar tres dies plens d’una tradició que va arrelant, any rere any, i que es va consolidant com un dels esdeveniments més concorreguts a la parròquia de la Massana.

Vide Dressing Tardor 2019
Foto: Josep Segura

Enguany, amb més metres quadrats i més expositors, l’edició de tardor 2019, va comptar amb una oferta més àmplia i variada, de roba, complements i altres objectes de segona mà. L’afluència de públic va ser notable durant els tres dies de mercat, especialment dissabte, i la satisfacció entre els expositors va ser la nota dominant, ja que les vendes van anar a bon ritme,  un fet que va motivar el compromís de molts paradistes a participar en successives edicions.

Quiosc al Vide Dressing Tardor 2019
Foto: Josep Segura

Però, no tots els participants tenien com a objectiu final poder fer negoci, també cal destacar altres paradistes, diferents de les botigues i els particulars, que van participar per a captar recursos per a les diferents associacions solidàries com ara Unicef, Second Life o un taller de candeles,  que va destinar els beneficis a l’Hospital Sant Joan de Déu; així com Stop Violències que, com a nota anecdòtica, va deixar que el comprador posés el preu de la roba, al seu lliure albir.

Estand dels Encants d'Unicef al Vide Dressing Tardor 2019
Foto: Josep Segura

Després de l’èxit assolit en aquesta edició del Vide Dressing, tothom espera la pròxima edició, que tindrà lloc del 8 al 10 de maig del 2020, així que, si sou paradistes, penseu a fer la vostra preinscripció, a partir del 23 de març de l’any vinent.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook
Gent comprant al Vide Dressing Tardor 2019
Foto: Josep Segura