La Copa del Món d’Esquí de Muntanya Comapedrosa tanca amb èxit

La Comapedrosa Andorra 2020 va baixar el teló amb la celebració de la Vertical Race, el passat diumenge, dia 26 de gener. L’italià Robert Antonioli i la suïssa Victoria Kreuze van ser els guanyadors de les categories sènior masculí i femení, respectivament, mentre que Aurélien Gay i Grace Staberg es van imposar en les categories junior.

Fotos: Vallnord / Martín Imatge

En la cursa Open, que sumava per a la Copa Andorra, Pere Rullan va guanyar en la categoria sènior masculí i Núria Gil va ser la guanyadora en la sènior femení. Els responsables de l’ISMF, la FAM i Vallnord-Pal Arinsal, on es va celebrar la prova, es van mostrar molt satisfets amb l’organització d’una Copa del Món que esperen que torni a Andorra.

Guanyadors vertical race comapedrosa 2020La Vertical Race va posar punt final a la Comapedrosa Andorra 2020, el passat dia 26 de gener, després de dos dies de competició. Una prova que va destacar per ser especialment dura i que en aquesta ocasió va deixar actuacions molt rellevants. Els guanyadors de les categories sènior masculí i femení van ser Robert Antonionli i Victoria Kreuze, el podi el va completar el suís Werner Marti. En la categoria absoluta femenina, Victoria Kreuze, es va imposar i també va millorar el rècord que va establir l’any passat en aquest recorregut. Per darrere d’ella, Alba de Silvestro i Axelle Gachet han arribat en segona i tercera posició a la línia de meta.

Competició vertical race comapedrosa 2020Aurélien Gay ha estat el més ràpid dels juniors masculins, firmant així un doblet després de la victòria a la Individual Race, que es va disputar el primer dia de competició. Igual que a la Individual, Matteo Sostizzo i Paul Verbnjak van completar el podi. En categoria femenina Grace Staberg i Samantha Bertolina, van assolir la primera i segona posició i va tancar el calaix la francesa Victoire Berger.

Dels andorrans, Sergi Casabella va tornar a ser el millor amb una 40a posició, 13a en la categoria Espoir, i Gerber Martin i Carles Serra, que van finalitzar en 46a i 47a posició. Marcel Prat va millorar el seu resultat a la Individual, finalitzant en 12a posició a la categoria junior masculí, mentre que Andrea Sinfreu ha quedat 5a a la cursa junior femení.

Públic a la vertical race comapedrosa 2020També es va disputar la Vertical Race Open, prova que suma per a la Copa Andorra. Pere Rullan i Nuria Gil es van imposar a les categories absolutes, mentre que Miguel Antón i María Costa van ser els guanyadors de les proves junior. A la categoria cadet, l’andorrà Oriol Olm es va imposar amb molta solvència, amb més de dos minuts de diferència respecte del segon i l’andorrana Lea Ancion va guanyar a la cursa femenina. Per la seva banda, els andorrans Marc Ventura i Noa Figueredo, van guanyar les proves de la categoria infantil.

Batucada a la vertical race comapedrosa 2020