El youtuber Corbacho es consagra al torneig GoANDPadel

Entre els dies 17 i 20 de juny, 45 parelles van ser partícips d’un molt disputat torneig de pàdel, organitzat per l’escola GoANDPadel, del jugador professional Gustavo Morales. Corbacho, amb passat com a tenista professional, va sorgir victoriós en la seva categoria.

Fotos: Noelia Farías · César De Pablos

Corbacho al pòdium del torneig GoANDPadel

Quan de competir es tracta, el Corbacho mai no diu no. El jove youtuber, amb les sabatilles ben ajustades i la seva pala a la mà, va fer dupla amb el Jonathan Moreno, company amb el qual va assolir el campionat de la segona categoria masculina del torneig GoANDPadel. Tots dos van vèncer la parella conformada per Higini Martínez i Emilio Palomo, en duel molt entretingut.

Foto família de GoANDPadel

Durant quatre dies, les pistes del Pàdelclub Serradells van ser l’epicentre d’un torneig veritablement exigent, on 90 competidors (45 parelles) van demostrar les seves capacitats en la creixent disciplina del pàdel. Per al Gustavo Morales, jugador professional d’aquest esport, va ser tot un èxit la convocatòria, ja que es va demostrar, una vegada més, el potencial dels esdeveniments esportius del país, gràcies a la implicació d’atletes, col·laboradors, organitzadors i patrocinadors, com ara Vall Banc, Zontes, Inter Moto, Nadal Directbus, AVEDA, Garatge Víctor i Blot.

Ambient GoANDPadel
Jovent i talent

Fomentar el desenvolupament de les categories de base és un dels principals objectius de l’escola GoANDPadel. És per aquest motiu que Gustavo Morales i el seu equip van apostar per donar cabuda als més joves amb l’obertura d’una categoria junior, on Manel García i Hugo Ciaurriz van derrotar a una molt bona dupla conformada per Bernat Gil i Jan de Visa.

Joves al torneig GoANDPadel

Per la seva banda, Sergi Suárez i Francisco Pires van rebre els màxims honors en la 3ra categoria masculina, mentre que Adrián Paniagua i Jean Paul Ercoli van conquerir la 4ta categoria masculina.

Pel que fa a les dones, aquests duels van ser una gran mostra de competitivitat. Aleshores, Núria Diez i Susana Muñoz van batre a Maria Grau i Maria Puigdellivol, que es van haver de conformar amb un meritori subcampionat.

L’escola GoANDPadel ofereix classes particulars i grupals adaptades a tot tipus de nivell. Per a més informació visita el lloc web www.goandpadel.com, l’Instagram @goandpadel o truca al telèfon +376 679 956.