(+Fotos) Dissabte de calçotada, romesco i botifarres a Escaldes-Engordany

Al llarg de la jornada d’aquest dissabte, 26 de febrer, la Unió Pro-Turisme d’Escaldes-Engordany i un equip de col·laboradors i voluntaris han repartit unes dos mil racions de calçots a les persones que han acudit al carrer dels Veedors.

Fotos: César De Pablos

Calçotada Popular 2022

La benedicció de mossèn Jaume, a les 12.30 hores, ha marcat l’inici de la Calçotada 2022 que s’ha celebrat, aquest dissabte, a la parròquia d’Escaldes-Engordany. Des de les 6 de la matinada, voluntaris i col·laboradors de la Unió Pro-Turisme d’Escaldes-Engordany ja ocupaven part del carrer dels Veedors, on es comença a preparar la primera part de les dos mils racions previstes per a ser repartides avui.

Benedicció de la calçotada 2022

“Estem satisfets de poder donar continuïtat a una tradició molt arrelada”, ha comentat la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, qui ha posat en relleu la bona resposta de la comunitat envers l’activitat.

Unió Pro-Turisme d'Escaldes-Engordany

El cap de Govern, Xavier Espot, també ha estat present a la calçotada i, en la mateixa línia que la cònsol escaldenca, s’ha mostrat “molt content de tornar en certa forma a la normalitat”, que si bé no és la mateixa que la dels dies previs a l’esclat de la pandèmia, “és un pas un endavant molt significatiu”, ja que “aquestes celebracions permeten fomentar la vida comunitària, la vida de poble”.

Calçotada Popular a Escaldes-Engordany 2022

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Dissabte de calçotada, romesco i botifarres a Escaldes-Engordany