(+Fotos) Tiësto, l’astre de la música electrònica, conquereix el Principat

L’artista neerlandès va deixar una molt agradable sensació entre els seus fans, ja que va fer un repàs molt extens de tots els hits que formen part del seu repertori. Tiësto, com no podia ser d’una altra manera, va aplegar uns quatre mil espectadors a l’estadi comunal d’Andorra la Vella. 

Fotos: Noelia Farias

Amb un “què passa, Andorra?”, el DJ neerlandès Tiësto va encendre la festa al segon recital de l’Andorra Mountain Music Winter Edition, un festival ben valorat pel públic assistent, tant per la cartellera musical com per la variada oferta d’entreteniment i gastronomia de la qual ha disposat l’organització. 

“Wow” va ser la cançó amb la qual el DJ, de 53 anys, va obrir el seu primer concert al Principat. Eren les 21.36 hores i el públic, que ja tenia les energies a tope, no aguantava un segon més sense escoltar els més grans èxits del headliner. I és que l’andorrà Robznow, el portuguès Gonçalo i el també neerlandès MARF ja havien fet una molt bona feina escalfant els motors de quatre mil espectadors que mai no van parar de ballar i corejar els temes més sonats de Tiësto. 

Els més joves van vibrar d’emoció en sentir ‘The Motto’, una cançó per a la qual Tiësto va comptar amb la col·laboració d’Ava Max. El mateix es va repetir amb el remix de l’èxit ‘Pepas’, del reggaetoner Farruko, que va causar una absoluta efervescència entre tots els presents. I, si bé s’hi van sentir altres temes nous, com ara ‘The Business’ i ‘Don’t be shy’, els fanàtics més longeus i fidels van reviure l’època daurada de la música trance amb èxits inconfusibles com ara ‘Lethal Industry’ i ‘Adagio For Strings’, llançats el 2001 i el 2004, respectivament.  

Sens subte, d’una o altra manera, l’artista va saber captivar totes les persones que hi van ser presents a aquest espectacle inèdit. 

 

Tiësto, l’astre de la música electrònica, conquereix el Principat