“Divagacions”, una compilació de deu anys opinant al Diari d’Andorra

L’advocat Jean-Michel Rascagneres va presentar, ahir al vespre, el seu llibre titulat  Divagacions. Es tracta d’un recull dels articles d’opinió que ha escrit, durant deu anys, a la secció ‘Foc i Lloc’, del Diari d’Andorra. L’advocat i president de la CASS, es va adonar què hi havia tres temes recurrents com ara, els drets humans; l’activitat cultural del país, lligada a les associacions i el principi de la relativitat, en relació a la justícia andorrana; i va voler centrar el seu treball en aquests tres eixos fonamentals. Per a Rascagneres, una de les principals motivacions a l’hora de redactar aquest llibre, ha estat poder escriure sobre els temes que interessen a la gent, fora de la feina, i a l’hora divertir-se amb aquesta activitat.

Llibre Divagancions recull opinió publicada al Diari d'Andorra
Foto: Nelly Dedea

En aquesta ocasió, la intenció de l’autor era allunyar-se del llenguatge jurídic i per això ha emprat una escriptura més planera, malgrat que va assegurar que aquesta fita no l’ha pogut assolir plenament.

Públic amb el llibre Divagacions de Jean-Michel Rascagneres
Foto: Nelly Dedea

L’advocat, reconvertit a escriptor, va assegurar que les seves columnes han estat un fidel reflex de què passava i què necessitava la societat andorrana, suggerint algunes reformes que ja s’han pogut implementar i altres que encara resten per arribar, un fet que l’encoratja per a seguir escrivint molts més anys.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Presentació del llibre Divagancions de Jean-Michel Rascagneres
Foto: Nelly Dedea